foto: Instagram @key.alvees
Iepazīstam sporta jauno ikonu: pasaules populārākā volejboliste Keja Alvesa
Kejas Alvesas popularitāte aug ļoti strauji.
Sporta zvaigznes
2022. gada 13. septembris, 15:11

Iepazīstam sporta jauno ikonu: pasaules populārākā volejboliste Keja Alvesa

Jauns.lv

22 gadus vecā brazīliešu volejboliste Keila Alvesa Ramalho, kura plašāk pazīstama kā Keja Alvesa, uzskatāma par pasaules populārāko sava sporta veida pārstāvi un vienu no populārākajiem Brazīlijas sportistiem, jo jaunā dāma savā “Instagram” kontā var lepoties ar vairāk nekā pieciem miljoniem sekotāju.

Lielai daļai pasaules sporta sabiedrības mazpazīstamā libero pozīcijas spēlētāja uzskatāma par vienu no desmit pasaulē populārākajām sportistēm, neraugoties uz to, ka volejbolisti un volejbolistes ierasti nav starp pašiem populārākajiem sportistiem. Viņiem ir grūti konkurēt futbolistiem, Ziemeļamerikas lielo profesionālo līgu spīdekļiem – NBA, NFL, MLB, NHL, kā arī tenisa un vieglatlētikas spilgtākajiem pārstāvjiem.

Keja Alvesa “Instagram” ir vairāk nekā trīs reižu populārāka par mūsu NBA zvaigzni Kristapu Porziņģi, bet pasaules populārākajām sportistēm – cīkstonei Rondai Rouzijai un tenisa ikonai Serēnai Viljamsai “Instagram” sekotāju skaits ir vien aptuveni trīs reižu lielāks.

Kā 162 centimetrus garajai sportistei no Brazīlijas tas ir izdevies? Pavisam vienkārši – pievilcīgā sportiste ir kļuvusi par ļoti populāru pikantā un erotiskā satura vietnes “OnlyFans” zvaigzni.

Kā stāsta pati Sanpaulu komandas “Orasco” spēlētāja, “OnlyFans” ļaujot viņai nopelnīt 50 reižu vairāk, nekā viņa to var izdarīt volejbola laukumā. Jaunā sportiste apgalvo, ka šajā vietnē viņa jau ir nopelnījusi vairāk nekā pusmiljonu ASV dolāru, tomēr tas nav mainījis viņas prioritātes un viņa, pirmām kārtām, ir profesionāla sportiste ar visām no tā izrietošajām sekām.

Viņa aicina piesekot savam “OnlyFans” kontam, bet brīdina, ka nekādu seksa ainu vai atkailināšanās tur nebūšot, jo viņa publicē tikai “vieglas” bildes no rūpīgi gatavotām fotosesijām.