foto: Ivars Soikāns/LETA
Latvijas sieviešu izlase aizvadīs atklāto treniņu, lai iedvesmotu topošos volejbolistus
Latvijas sieviešu volejbola izlase pirms 2021.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles pret Slovēnijas valstsvienību Daugavpils Olimpiskajā centrā.
Citi sporta veidi
2022. gada 23. augusts, 12:41

Latvijas sieviešu izlase aizvadīs atklāto treniņu, lai iedvesmotu topošos volejbolistus

Jauns.lv / LETA

Latvijas sieviešu volejbola izlase septembrī aizvadīs atklāto treniņu, uz kuru aicināti sporta skolu audzēkņi, informēja Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Latvijas sieviešu volejbola izlase un LVF aicina sporta skolu audzēkņus vecumā no 10 līdz 14 gadiem pieteikties uz atvērto treniņu 12.septembrī no plkst.18:00 līdz 20:00 Rīgas Volejbola skolā, Cieceres ielā 9.

Sporta skolu audzēkņiem būs iespēja aizvadīt treniņu kopā ar Latvijas sieviešu volejbola izlasi, uzdot izlases spēlētājām sev interesējošus jautājumus, saņemt autogrāfus un nofotografēties kopā ar izlases spēlētājām, kā arī kopīgi izspēlēt atraktīvas spēles. Aktīvākajai komandai būs unikāla iespēja dāvanā saņemt izlases treniņa kreklus ar izlases spēlētāju autogrāfiem.

Atklātā treniņa mērķis ir topošajiem volejbolistiem sniegt iedvesmojošu iespēju klātienē satikties ar Latvijas sieviešu volejbola izlasi, gūstot vērtīgus padomus, kā arī pēc nogurdinošiem treniņiem nezaudēt apņēmību virzībai pretim sportiskiem sasniegumiem.

"Mums ir svarīgi jaunajiem dot iedvesmu un parādīt - nekas nav neiespējams. Ticam, ka atklātais treniņš jaunajiem volejbolistiem kļūs par papildus stimulu kārtīgi trenēties," saka Latvijas sieviešu izlases menedžeris Kristaps Čerņavskis. "Centīgākajiem treniņa dalībniekiem būs iespēja saņemt kreklus, kuros meitenes ir trenējušās Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm. Tie ir teicamā kārtībā un tie var kļūt gan par jauniešu treniņu krekliem, kas tiek lietoti ikdienā, gan arī kļūt par komandas iedvesmas avotu, kas, novietots pie sienas, jauniešus aicina vienmēr iet uz mērķi un kādu dienu pašiem reiz nokļūt izlases rindās."

Interesentiem obligāta ir iepriekšēja pieteikšanās līdz 7.septembrim, sazinoties ar LVF.