Sporta zvaigznes
2022. gada 14. jūnijs, 19:59

VIDEO: iekarsis vīrietis pie "Boxpark" sāk vicināt dūres pret apsargiem, bet izrādās, ka viens no viņiem ir bijušais smagsvaru čempions boksā

Jauns.lv

Sociālajos tīklos lielu popularitāti izpelnījies video no Londonas, kas uzņemts "Boxpark" centrā. Redzams, ka pāris agresīvi noskaņoti vīrieši konfliktē ar apsargiem. Jau pavisam drīz viens no viņiem sāk vicināt dūres pret apsargiem, bet pats pretī saņem nokautējošu sitienu.

Video redzams, ka vīrietis, kuram ap galvu apsiets zils lakatiņš, ir visagresīvākais. Viņš vairākkārt kliedz un lamājas uz apsardzes darbiniekiem.

Apsargu grupa cenšas viņu atstumt ārpus norobežojošajām margām, bet viņš kļūst īpaši agresīvs un sāk fiziski izrēķināties ar "Boxpark" darbiniekiem.

Visbeidzot, pieejot pie viena no apsargiem, kas iepriekš bija ļoti savaldīgs, un paceļot pret viņu roku, agresīvais vīrietis saņem pretī nokautējošu sitienu.

Izrādās, ka apsargs, kurš ar vienu sitienu nogāza zemē vīrieti, ir bijušais Lielbritānijas smagsvaru čempions boksā Džūliuss Frensiss. Viņš kādreiz cīnījies pat pret tādiem vīriem kā Maiks Taisons un Vitālijs Kļičko, bet tagad strādā par apsardzes darbinieku "Boxpark".

"Mūsu komanda ir informēta par internetā izplatīto video. Šis incidents pašlaik tiek izskatīts un ir daļa no policijas izmeklēšanas, tāpēc mēs pagaidām nevaram sniegt sīkākus komentārus par šo incidentu," norādījis "Boxpark" pārstāvis.