foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: jaunais tenisists pēc zaudētas spēles atkārto Vila Smita “varoņdarbu” un rada masu nekārtības
Mirklis pēc sitiena.
Citi sporta veidi
2022. gada 5. aprīlis, 16:19

VIDEO: jaunais tenisists pēc zaudētas spēles atkārto Vila Smita “varoņdarbu” un rada masu nekārtības

Jauns.lv

Ļoti nesaprotami noslēdzies Ganas galvaspilsētā Akrā notiekošā juniora tenisa turnīra pirmās kārtas spēle starp sacensību galveno favorītu – Francijas tenisistu Mišelu Kuamē un mājinieku Rafaēlu Ni Ankrā.

Junioru pasaules ranga 589. numurs Kuamē pēc negaidīta zaudējuma ar 6-2, 6-7, 7-6 pret junioru ranga 1688. raketi devās atsveicināties no oponenta. Francūzis atstutēja raketi pret tīklu, paspieda Ankrā roku un tajā pašā laikā iesita uzvarētājam pļauku. Gluži neviļus atmiņā atausa pirms nedēļas Oskaru pasniegšanas ceremonijā notikušais, kad Vils Smits izgāja uz skatuves un iesita komiķim Krisam Rokam, kurš savā izsmiešanas priekšnesumā bija aizskāris oskarotā aktiera sievu Džadu Pinketu Smitu.

Pagaidām nav skaidrs, kas pamudināja Kuamē šādi rīkoties, bet kādā pavisam īsā video fragmentā, kas nofilmēts jau pēc sitiena, redzams, kā Ganas sportista atbalstītāji nevēlas palikt mierā ar francūža rīcību un Kuamē ir spiests bēgt.

Starptautiskā tenisa federācija (ITF) pagaidām publiski nav komentējusi Ganā notikušo incidentu.

Kā vēsta Francijas mediji, Kuamē trenējas Lionā kādreizējam pasaules ranga piektajam numura Žo Vilfrīdam Congam piederošajā tenisa akadēmijā.