XII “Krastu mača” dalībniekus noskaidros 4. augustā
Basketbols
2021. gada 3. augusts, 13:51

XII “Krastu mača” dalībniekus noskaidros 4. augustā

Jauns.lv

4. augustā 13:00 uz AB dambja notiks preses konference, kur tiks paziņots par XII “Krastu mača” jaunumiem un izlozēti spēles dalībnieki labā un kreisā krasta komandām.

“Krastu mačs” šogad notiek “Rīgas vasara 2021” ietvaros un atzīmējot Rīgas ostas 821. gadadienu. Tradicionālā diennakts basketbola spēle jau 12. reizi pulcēs dalībniekus no abiem Daugavas krastiem, lai noskaidrotu labākos. Šogad garākā basketbola spēle pasaulē notiks 21.-22. augustā Daugavas vidū uz AB dambja.

Preses konferencē piedalīsies basketbola kluba “VEF Rīga” prezidents Gatis Jahovičs, Rīgas brīvostas pārvaldnieks Ansis Zeltiņš, biedrības "Peldēt droši" dibinātāja un vadītāja Zane Gemze, BALTA valdes loceklis un atlīdzību departamenta vadītājs Ingus Savickis, kā arī “Krastu mača” vadītājs Renārs Zeltiņš.

Informēsim par intriģējošākajām spēlēm, mūziķu un DJ uzstāšanos pasākumā, tradicionāli tiks prezentēts arī “Krastu mača” šī gada krekla dizains un izlozē, piedaloties visu pieteikto komandu kapteiņiem, noskaidrosim, kuri iegūs iespēju doties laukumā.

“Krastu mačs” nav tikai basketbola spēle - arī šogad būs slam dunk un trīspunktu metienu konkursi, koncerti un DJ uzstāšanās. Būs arī tradicionālās spēles - “Krastu maču” atklās “VEF Rīga” un “Ghetto Family” duelis, kam sekos “Rīgas Brīvostas” un “Balta” spēkošanās, bet pirmās dienas vakara nagla būs aktieru un mūziķu cīņa, savukārt, otrajā dienā laukumā dosies arī ratiņbasketbolisti, bet “Krastu mača” beigu rezultāts tiks noteikts politiķu spēlē.

“Krastu mačs” notiks sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi, kas jau kopš pirmā gada ir šī turnīra patrons, Rīgas domi, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, AAS "BALTA", basketbola klubu "VEF Rīga", SIA "Uniso", SIA "TET", SIA "AJ Power", SIA "Clean R" un AS “Aldaris”.