foto: Instagram @rebeka_koha
Rebeka Salsabila Ibrahima ar mīļoto ir sava pirmdzimtā gaidībās
Rebeka Salsabila Ibrahima ar vīru Moazu Mohamedu Ibrahimu.
Sporta zvaigznes
2021. gada 27. marts, 21:52

Rebeka Salsabila Ibrahima ar mīļoto ir sava pirmdzimtā gaidībās

Jauns.lv

Bijusī Latvijas svarcēlāja Rebeka Salsabila Ibrahima kopā ar vīru, katariešu diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu, ir sava pirmā mazuļa gaidībās. Par to sportiste vēsta savā "Instagram" profilā.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Rebeka Koha 2020. gada maija sākumā paziņoja par saderināšanos ar Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu. 26. jūlija vakarā Koha savā "Instagram" kontā pārsteidza daudzus sporta draugus, paziņojot, ka nolēmusi pāriet islāmticībā ar visām no tā izrietošajām sekām.

9.oktobrī bijusī sportiste paziņoja, ka pavisam oficiāli apprecējusies ar savu mīļoto vīrieti un turpmāk ir dēvējama par Rebeku Salsabilu Ibrahimu. "Diemžēl mūsu ģimene nebija klāt, bet svētki tuvojas," toreiz rakstīja Rebeka.

Rebeka Koha izcīna ceturto vietu Rio

Latvijas svarcēlāja Rebeka Koha, kura startē svara kategorijā līdz 53 kilogramiem, izcīnījusi augsto ceturto vietu Riodežaneiro olimpisko spēļu sacensībās. Viņai ...

gallery icon

Vēlāk arī Rebeka ar skumju vēsti atbildēja daudzajiem saviem faniem, jo profesionālajā sportā viņa vairs neplāno atgriezties.