Krištianu Ronaldu: "Ne tikai šogad, bet vienmēr, esmu labākais futbolists pasaulē"
Krištianu Ronaldu neslēpj, ka pēc paša domām ir labākais futbolists pasaulē.
Futbols
2015. gada 6. novembris, 10:58

Krištianu Ronaldu: "Ne tikai šogad, bet vienmēr, esmu labākais futbolists pasaulē"

Jauns.lv

Spānijas futbola kluba portugāļu uzbrucējs Krištianu Ronaldu intervijā BBC norādījis, ka viņš sevi uzskata par labāko futbolistu pasaulē.

30 gadus vecais Ronaldu savas karjeras laikā trīs reizes atzīts par gada labāko pasaules futbolistu. "Man nevajag teikt, ka esmu iegājis futbola vēsturē, ka esmu leģenda. Skaitļi izsaka visu," sacīja Ronaldu, kurš "Real" kluba vēsturē ir komandas labākais vārtu guvējs.

"Savā prātā es vienmēr esmu labākais. Man nerūp, ko cilvēki domā, ko viņi saka. Savā prātā, ne tikai šogad, bet vienmēr, esmu labākais," teica Ronaldu, kurš ir arī UEFA Čempionu līgas visu laiku labākais vārtu guvējs ar 82 precīziem sitieniem.

Ronaldu vaicāts par salīdzināšanu ar "Barcelona" komandas zvaigzni argentīnieti Lionelu Mesi, kurš četras reizes atzīts par gada labāko pasaules futbolistu. "Tie ir viedokļi, es tos respektēju. Varbūt tavs viedoklis ir, ka Mesi ir labāks par mani, bet, manuprāt, esmu labāks par viņu," uzskata portugāļu futbolists.

Kopš pievienošanās "Real" komandai, ar kuru noslēgts līgums līdz 2018. gadam, Ronaldu septiņu sezonu laikā ir guvis 326 vārtus 314 spēlēs. Futbolists atzina, ka vēlas profesionāli spēlēt vēl piecus vai sešus gadus.

9. novembrī kinoteātros uzsāks demonstrēt dokumentālo filmu "Ronaldo" par futbolista dzīvi un sportista karjeru.

Jau ziņots, ka Starptautiskā futbola federācija (FIFA) ir iekļāvusi Ronaldu starp 23 kandidātiem uz "Zelta bumbas" ("Ballon d'Or") balvas iegūšanu, kuru saņem gada labākais futbolists pasaulē. Ronaldu balvu ieguva iepriekšējos divos gados.

30. novembrī FIFA paziņos trīs finālistu vārdus, savukārt 2015. gada "Zelta bumbas" ieguvēju" paziņos nākamgad 11. janvārī.

BNS/Foto: AFP/LETA