Porziņģi jau pēc pirmajām spēlēm pielīdzina NBA zvaigznēm un leģendām
Pagaidām vienu no saviem labākajiem mačiem Kristaps Porziņģis ir aizvadījis pret slaveno un lielisko spēlētājiem pārpilno Sanantonio "Spurs".
Basketbols
2015. gada 10. novembris, 09:56

Porziņģi jau pēc pirmajām spēlēm pielīdzina NBA zvaigznēm un leģendām

Jauns.lv

Kristaps Porziņģis pēc pirmajām septiņām Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītajām spēlēm pievienojies grupai lielāko NBA zvaigžņu, kuras savās pirmajās septiņās spēlēs debitējot līgā arī ir guvušas vismaz 80 punktu un izcīnījušas vismaz 60 atlēkušo bumbu, liecina informācija Ņujorkas ''Knicks'' mājaslapā.

Pēdējie pieci spēlētāji, kuri savās pirmajās septiņās spēlēs NBA izcēlušies ar tik iespaidīgiem rādītājiem ir Šakils O'Nīls, Kriss Vebers, Tims Dankans, Lamars Odoms un Bleiks Grifins.

Trijās no septiņām ''Knicks'' spēlēm Porziņģis spēli pabeidzis ar vismaz desmit punktiem un atlēkušajām bumbām.

Latviešu basketbolists patlaban ir viens no diviem NBA spēlētājiem, kurš vienlaicīgi ir savas komandas līderis pēc atlēkušajām bumbām, bloķētajiem metieniem un pārtvertajām bumbām. Otrs ir Andrē Dramonds no Detroitas ''Pistons''.

Septiņās spēlēs ''Knicks'' guvuši trīs uzvaras, ieskaitot svētdien savā laukumā pār Losandželosas ''Lakers''. Otrdien ''Knicks'' Toronto spēlēs pret ''Raptors''.

BNS/Foto: EPA/LETA