Rodžers Federers pabeidz ģimenes mājas celtniecību Šveices kalnos. Pirmie FOTO
Tenisists Rodžers Federers tikko kā beidzis mājas celtniecību Šveices kalnos. Pie jaunās mājvietas iekārtots arī spēļu laukums bērniem.
Sporta zvaigznes
2015. gada 27. novembris, 18:29

Rodžers Federers pabeidz ģimenes mājas celtniecību Šveices kalnos. Pirmie FOTO

Jauns.lv

Nesen kā pabeigta tenisista Rodžera Federera (34) villas celtniecība Šveices kalnu kūrortā Valbellā. Sportists tur dzīvos kopā ar sievu Mirku un abu kopīgajiem četriem bērniem.

Slavenais šveiciešu tenisists Rodžers Federers, kurš šobrīd ir trešais labākais spēlētājs pasaulē, nesen kā beidzis savas jaunākās mājas celtniecību Šveices kalnu kūrortā Valbellā. Viņa jaunais nams no ārienes nelīdzinās Holivudas zvaigžņu greznajām villām, ko rotā kolonnas un netālu no ieejas esošas strūklakas. Federera koka namiņš pat pirmajā brīdī šķiet necils. Taču no otrā stāva terases paveras gleznains skats uz kalnu ieskauto ezeru.

Pie mājas iekārtots arī spēļu laukums sportista mazajiem bērniem.

Federers ir precējies ar bijušo tenisisti, Slovākijā dzimušo Mirku Vavrinecu (37). Pāris iepazinās 2000. gadā, kad abi pārstāvēja Šveici Sidnejas olimpiskajās spēlēs. Vavrineca traumas dēļ no profesionālā sporta aizgāja 2002. gadā.

Pāris apprecējās 2009. gada aprīlī Venkenhofa villā netālu no Bāzeles. Tā paša gada jūlijā Mirka laida pasaulē identiskās dvīnes Mailu Rouzu un Šarlēnu Rivu. 2014. gadā pāris kļuva par vecākiem vēl diviem bērniem – dvīņu puikām Leo un Lenartam, sauktam par Leniju.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press