Girgensonam pieci metieni un piespēle, "Sabres" mājās uzvar  "Coyotes". VIDEO
Girgensons kopumā nospēlēja 17 minūtes un 11 sekundes, izdarīja piecus metienus pa pretinieku vārtiem, kas bija lielākais metienu skaits vienam spēlētājam šajā mačā.
Hokejs
2015. gada 5. decembris, 09:39

Girgensonam pieci metieni un piespēle, "Sabres" mājās uzvar "Coyotes". VIDEO

Jauns.lv

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons piektdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, sekmējot Bufalo "Sabres" uzvaru savā laukumā ar 5:2 pret Arizonas "Coyotes", liecina rīkotāju informācija.

Girgensons rezultatīvu piespēli nopelnīja trešā perioda sākumā, "Sabres" komandai spēlējot skaitliskajā mazākumā. Latvijas hokejists laukuma vidusdaļā atņēma pretiniekiem ripu, kā rezultātā Evanders Keins izgājienā viens pret vārtsargu bija precīzs un panāca rezultātu 3:1.

"Coyotes" drīzumā vienus vārtus atspēlēja, taču Bufalo labā trešā perioda vidū vārtus guva Markus Foliņjo, bet punktu mačam pielika Keins, kurš spēles pēdējā minūtē ieraidīja ripu jau tukšos pretinieku vārtos, kad vārtsargs bija nomainīts pret laukuma spēlētāju.

Girgensons kopumā nospēlēja 17 minūtes un 11 sekundes, izdarīja piecus metienus pa pretinieku vārtiem, kas bija lielākais metienu skaits vienam spēlētājam šajā mačā, kā arī uzvarēja uzvarēja divos no septiņiem iemetieniem.

"Sabres" izcīnījusi 25 punktus 26 spēlēs un ieņem 13.vietu Austrumu konferencē. "Coyotes" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas un ar 27 punktiem 26 spēlēs ierindojas 8.pozīcijā Rietumu konferencē.

Girgensons šosezon piedalījies 22 mačos, guvis divus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

Girgensons nopelna rezultatīvu piespēli - video: "Sabres" un "Coyotes" mača labākie momenti - video: BNS/Foto: Vida Press