Latvijas sporta draugiem jāsarosās! Drīz jāsāk balsot par Porziņģi
Pirms gada Lartvijas sporta līdzjutēji pārsteidza hokeja pasauli, vai ko līdzīgu mums izdosies arī basketbolā?
Sporta zvaigznes
2015. gada 9. decembris, 18:32

Latvijas sporta draugiem jāsarosās! Drīz jāsāk balsot par Porziņģi

Jauns.lv

Līdzjutēju balsojums par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas Zvaigžņu spēles starta pieciniekiem, kurā varētu iebalsot arī Kristapu Porziņģi, plānots atklāt ceturtdien, vēsta "New York Post".

Ņujorkas laikrakstam NBA tuvu stāvošs avots pastāstījis, ka ceturtdien atklās Zvaigžņu spēles balsojumu, kurā līdzjutēji noteiks mača starta pieciniekus Austrumu un Rietumu konferenču komandās.

Porziņģis savā debijas sezonā ieguvis milzu popularitāti, pateicoties lieliskajam sniegumam Ņujorkas "Knicks" rindās. Latvijas basketbolists vidēji mačā guvis 14,6 punktus un izcīnījis 8,9 atlēkušās bumbas.

"New York Post" raksta, ka par Porziņģis dienā teorētiski viens indivīds varēs nobalsot sešas reizes, izmantojot "Twitter", "Facebook", "Instagram" un "NBA.com" profilus, kā arī "NBA Game Time" un "Sprint" aplikācijas.

"Tas būs interesanti. Nezinu, vai viņš iekļūs, bet viņš balsis noteikti saņems. Viņš kļuvis populārs arī ASV," laikrakstam atklāja uzrunātais avots, kas vērtēja iespējamību, ka Porziņģi iebalsos Zvaigžņu spēles sākumsastāvā.

2016.gadā Zvaigžņu spēles pasākumi no 12. līdz 14.februārim notiks Toronto. Porziņģim noteikti paredzēta dalība "Rookie-Sophomore" mačā, kurā spēlē debitanti un spēlētāji, kuri līgā spēlē otro sezonu.

Kā zināms, pagājušajā sezonā Zemgus Girgensons uzvarēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojumā. Latvijas hokejistam līdzjutēji atdeva 1 574 896 balsis.

Jau ziņots, ka Girgensons aicināja līdzjutējus šogad nebalsot par viņu, jo šādas lietas ir jānopelna.

LETA/Foto: Vida Press