Indrašis gatavojas atgriezties Rīgas "Dinamo" rindās jau uz nākamo maču
Miks Indrašis Rīgas "Dinamo" varētu pievienoties nākamajā izbraukumā.
Hokejs
2015. gada 18. decembris, 18:18

Indrašis gatavojas atgriezties Rīgas "Dinamo" rindās jau uz nākamo maču

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis, kurš otrdien tika nosūtīts uz kluba fārmklubu Latvijas čempionātā "Liepāju", rīdzinieku rindās gatavojas atgriezties jau nākamajā mačā, aģentūrai LETA atklāja "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis.

Kā zināms, otrdien "Dinamo" lauza līgumu ar somu uzbrucēju Villi Leino, kamēr Čehijas izlases aizsargu Tomāšu Kundrāteku ievietoja atteikumu draftā, bet Indraši nosūtīja uz "Liepāju". Savukārt dienu vēlāk "Dinamo" no "Liepājas" izsauca virslīgas rezultatīvāko spēlētāju Bruno Zabi.

"Indrašis komandai varētu pievienoties nākamajā izbraukumā. Savukārt Zabis sestdien palīdzēs "Liepājai" Latvijas kausa mačā pret Ogres "Kurbadu", bet pēc tam atgriezīsies "Dinamo" rindās," teica Stepītis.

Tikmēr, pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, Indrašis rītdienas Latvijas kausa spēlē nepiedalīsies.

Indrašis liepājnieku vienības rindās jau paguva aizvadīt vienu maču, kad trešdien "Liepāja" pārbaudes spēlē ar 0:3 piekāpās Kazahstānas klubam Atirau "Beibaris".

Indrašis ir otrs rezultatīvākais hokejists Rīgas "Dinamo" klubā. Viņš 38 cīņās ticis pie deviņiem vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm. Zīmīgi, ka pēdējos trīs mačos Indrašis veica piecas rezultatīvas piespēles.

Šovasar līgums ar 24 gadus veco uzbrucēju tika pagarināts uz divām sezonām.

Iepriekšējā sezonā Indrašis 59 spēlēs izcēlās ar 16 vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm, atkārtojot savu KHL vienas sezonas rezultativitātes rekordu.

Indrašis iepriekšējās četras sezonas KHL aizvadījis tikai Rīgas "Dinamo" sistēmā, dažas reizes tiekot nosūtīts uz fārmklubu. Viņš 165 mačos izcēlies ar 43 vārtiem un 53 rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +18.

Kā zināms, Indrašis jūlija sākumā piedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņujorkas "Islanders" attīstības nometnē. Noslēguma mačā latvietis izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA