Par attieksmes problēmām sodītais Indrašis atgriezies Rīgas "Dinamo"
Miks Indrašis pēc profilaktiskās nosutīšanas uz Rīgas "Dinamo" fārmklubu atgriezies KHL klubā.
Hokejs
2015. gada 21. decembris, 13:28

Par attieksmes problēmām sodītais Indrašis atgriezies Rīgas "Dinamo"

Jauns.lv

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" uz gaidāmo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli ar Horvātijas vienību Zagrebas "Medveščak" pirmdien devusies bez Tomāša Kundrāteka, bet ar Miku Indraši un Bruno Zabi, pavēstījusi vienība.

Mačs ar tiešajiem konkurentiem cīņā par vietu izslēgšanas zonā gaidāms otrdien un sāksies plkst.19.30 pēc Latvijas laika.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" komandu pagājušajā nedēļā, kad bija valstsvienību pārtraukums, piemeklēja lielas pārmaiņas - no sastāva atbrīvots tika somu uzbrucējs Ville Leino, bet čehu aizsargu Kundrāteku ievietoja atteikumu draftā. Neviena no komandām viņu gan neizvēlējās, tomēr pagaidām līgums ar spēlētāju vēl nav pārtraukts.

Tikmēr Indrašis pagājušajā nedēļā bija nosūtīts uz fārmklubu "Liepāja", kas ikdienā sacenšas Latvijas virslīgā. Tomēr, kā jau prognozēts, pēc valstsvienību pārtraukuma viņš atgriezies Rīgas "Dinamo" rīcībā.

Savukārt Zabis no "Liepājas" izsaukts uz Rīgas "Dinamo". Pagaidām viņš vēl KHL nekad savā karjerā nav spēlējis.

Tāpat kļuvis zināms, ka Rīgas "Dinamo" kapteinis vairs nebūs uzbrucējs Lauris Dārziņš - šos pienākumus pārņēmis Kristaps Sotnieks. Kapteiņa asistenti gan paliek nemainīgi - tie joprojām būs uzbrucējs Tims Sestito un aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Ar Rīgas "Dinamo" komandu izbraukumā devušies 23 hokejisti: divi vārtsargi - Jūakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks; astoņi aizsargi - Stīvens Saigo, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Ēriks Ševčenko, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs un Oskars Cibuļskis; 13 uzbrucēji - Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Edgars Kulda, Māris Bičevskis, Vitālijs Pavlovs, Armands Bērziņš, Roberts Locāns un Bruno Zabis.

Tāpat Rīgas "Dinamo" komanda paziņojusi, ka ģimenes pieaugumu sagaidījis iepriekšējais kapteinis Dārziņš, kura ģimenē piedzimusi meita Hanna.

Rīgas "Dinamo" ar 50 punktiem 40 mačos atrodas 12.pozīcijā Rietumu konferencē. Rīdziniekiem pietrūkst 12 punktu, lai būtu konferences labāko astoņu komandu vidū, kas nodrošinātu iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā.

Savukārt "Medveščak" ar 59 punktiem atrodama devītajā pozīcijā.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA