"Dinamo" nevajadzīgais Kundrāteks "Slovan" rindās debitē ar 1+3 un uzvaru pār Minsku
Kundrāteks palīdzēja "Slovan" komandai mājās ar 4:2 uzvarēt Minskas "Dinamo" hokejistus.
Hokejs
2015. gada 23. decembris, 12:53

"Dinamo" nevajadzīgais Kundrāteks "Slovan" rindās debitē ar 1+3 un uzvaru pār Minsku

Jauns.lv

Čehu aizsargs Tomašs Kundrāteks, ar kuru pirmdien līgumu lauza Rīgas "Dinamo", otrdien ar gūtiem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm debitēja citā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Bratislavas Slovan", informē līga.

Kundrāteks palīdzēja "Slovan" komandai mājās ar 4:2 uzvarēt Minskas "Dinamo" hokejistus. Viņš asistēja slovāku kluba pirmo trīs vārtu guvumos, bet spēles 53. minūtē skaitliskajā vairākumā panāca 4:2.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" sākotnēji Kundrāteku ievietoja atteikumu draftā, taču 48 stundu laikā neviens klubs viņu neizvēlējās, tāpēc pirmdien līgums ar viņu tika lauzts. Taču jau dažas stundas vēlāk Kundrāteks parakstīja vienošanos ar "Slovan", līgumu noslēdzot līdz 2017. gada aprīlim.

Latvijas klubā Kundrāteks aizvadīja 40 spēles, kurās guva divus vārtus un atdeva 11 rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības rādītāju +5. Viņš bija rīdzinieku otrs rezultatīvākais aizsargs.

Aizvadītajā nedēļā Kundrāteks Čehijas izlases rindās piedalījās Eirtūres posmā Maskavā, kur guva vienus vārtus spēlē ar Krievijas izlasi.

BNS/Foto: Edijs Pālens/LETA