Porziņģis: "Prieks redzēt, ka komandas biedri mani aizstāv". VIDEO
Pēc asas cīņas zem groza Porziņģis iesaistījās vārdu apmaiņā ar Kentu Beizmoru, nopelnot abpusēju tehnisko piezīmi. Viņu aizstāvēt metās pats Karmelo Entonijs.
Basketbols
2016. gada 6. janvāris, 11:52

Porziņģis: "Prieks redzēt, ka komandas biedri mani aizstāv". VIDEO

Jauns.lv

Latviešu uzbrucējs Kristaps Porziņģis pēc viena no nopietnākajiem konfliktiem savā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdzšinējā karjerā otrdien pauda prieku, ka komandas biedri viņu aizstāvēja.

Kā zināms, aizvadītajā mačā Porziņģis guva 17 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, palīdzot Ņujorkas "Knicks" komandai izbraukumā ar 107:101 pārspēt Atlantas "Hawks".

"Bija kļūdas aizsardzībā, tomēr kopumā cīnījāmies kā komanda un spējām apturēt pretiniekus," pēc dueļa izteicās Porziņģis.

Uzmanības centrā latvietis nokļuva dueļa beigās, kad pēc asas cīņas zem groza iesaistījās vārdu apmaiņā ar Kentu Beizmoru, nopelnot abpusēju tehnisko piezīmi.

"Spēlēju savā dabā, nebiju agresīvāks kā parasti. Beigās spēle bija sakarsēta, un tā gadās. Patīkami redzēt, ka komandas biedri mani aizstāv," stāstīja latvietis.

Kristapa Porziņģa un Kenta Beizmora strīds - video:

"Beidzot atmaksājas darbs, ko esmu darījis starpsezonā. Tas viss nav redzams uzreiz, bet tagad, kad sezona turpinās, viss nāk ārā instinktīvi," stāstīja Porziņģis, atzīstot arī, ka beidzot jūtas drošāks izpildīt āķa metienus.

Tāpat pēc ilgāka laika Porziņģis izcēlās ar bumbas triecienu, pielabojot garām aizmestu bumbu.

"Beidzot. Kādu laiku nebija bijis," ar smaidu stāstīja latvietis. "Vienmēr cenšos būt agresīvs soda laukumā. Dažās spēlēs vienkārši nerodas šādas iespējas."

Porziņģis triec bumbu grozā no augšas - video:

Ar maču pret "Hawks" Ņujorkas klubs uzsāka trīs izbraukuma spēļu sēriju. Turpinājumā tā trešdien viesosies pie Maiami "Heat", bet pēc tam piektdien spēkosies ar Sanantonio "Spurs" komandu.

Ar 17 uzvarām 36 spēlēs "Knicks" atrodas 11.vietā Austrumu konferencē. Zīmīgi, ka "Knicks" komanda jau četrus mēnešus pirms sezonas beigām atkārtojusi pagājušās sezonas kopējo uzvaru skaitu.

LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video