Par rezultatīvo Rakelu interesējas Polijas grands Varšavas "Legia"
"Cracovia" vadība Rakela līgumā atrunājusi izpirkšanas maksu 500 000 eiro vērtībā, kas Latvijas futbolistu padara pievilcīgu daudzu klubu acīs.
Futbols
2016. gada 11. janvāris, 13:03

Par rezultatīvo Rakelu interesējas Polijas grands Varšavas "Legia"

Jauns.lv

Polijas futbola grands Varšavas "Legia" savā īpašumā vēlas iegūt pēdējos mēnešus rezultatīvi spēlējošo Latvijas izlases uzbrucēju Denisu Rakelu, vēsta poļu mediji.

Pašlaik 23 gadus vecais Rakels, kurš pārstāv Polijas augstākās līgas klubu Krakovas "Cracovia", šosezon demonstrē augstu rezultativitāti Polijas augstākajā līgā. Viņš pamanījies gūt jau 15 vārtus, kas šobrīd ir šīs valsts čempionāta otrais labākais rādītājs, bet šobrīd turnīrā ir ziemas pārtraukums, kas noslēgsies vien februārī.

Jau iepriekš tika vēstīts, ka interesi par Rakelu izrādot Krievijas komandas un Anglijas pēc spēka otrās līgas - "Championship" - vienības. Nu Polijas mediji informē, ka Latvijas valstsvienības uzbrucēju šajā transfēru logā, kas noslēgsies janvāra beigās, grib iegūt titulētais Polijas klubs "Legia".

"Cracovia" vadība Rakela līgumā atrunājusi izpirkšanas maksu 500 000 eiro vērtībā, kas Latvijas futbolistu padara pievilcīgu daudzu klubu acīs. Turklāt arī pats Krakovas klubs rēķinās, ka spēlētājs varētu tikt pārdots jau janvārī.

Vēl pērn septembrī Rakels pagarināja līgumu ar "Cracovia" līdz 2018.gadam. Futbolists ceļu uz Poliju 2011.gadā sāka pēc tam, kad bija aizvadījis veiksmīgu sezonu nu jau bijušā "Liepājas metalurga" kluba rindās. Viņš pievienojās augstākās līgas vienībai Ļubinas "Zaglebie", taču 2014.gada janvāra sākumā klubs atbrīvojās no Latvijas uzbrucēja. Divu sezonu laikā viņš neprata veiksmīgi nostiprināties Ļubinas vienības sastāvā, lielākoties laiku pavadot īrē vai rezervē, bet uzreiz pēc tam viņš pievienojās "Cracovia" klubam.

Kā zināms, Rakels bija viens no kandidātiem uz pagājušā gada Latvijas labākā futbolista godu, ko tomēr trešo reizi karjerā ieguva vārtsargs Andris Vaņins.

LETA/Foto: Vida Press