ESPN apskatnieks: tas, ko Porziņģis rādīja pret "Bucks", nebija normāli. VIDEO
Kristapa Porziņģa aizvadītās nakts sniegums tiek vērtēts ļoti atzinīgi.
Basketbols
2016. gada 11. janvāris, 16:43

ESPN apskatnieks: tas, ko Porziņģis rādīja pret "Bucks", nebija normāli. VIDEO

Jauns.lv

To, ko rādījis Kristaps Porziņģis svētdienas vakarā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret Milvoki ''Bucks'' nebija normāli, sajūsmināts uzskata ESPN apskatnieks Īens Beglijs.

Basketbola apskatnieku iespaidojis Porziņģa ar vienu roku izpildītais ''putback'' - bumbas trieciens grozā no augšas pēc tam, kad tā vispirms bija atsitusies pret groza konstrukciju pēc Robina Lopesa metiena no malas. Porziņģis metiena brīdī atradās labajā pusē no groza, bet mirklī pārvietojās uz kreiso.

''Tas bija tāds savdabīgs ''putback'', ESPN citē Porziņģi pēc spēles. ''Domāju, ka izskatījās skaisti. Mani komandas biedri sacīja, ka bijis skaisti.''

''Ko tādu, iespējams, var tikai viņš un Jannis [Antetokunmpo, ''Bucks'' uzbrucējs],'' sacījis Ņujorkas ''Knicks'' līderis Karmelo Entonijs.

''Tas ir vēl viens iemesls, lai ''Knicks'' un komandas līdzjutēji justos optimistiski par nākotni ar lielo latvieti,'' norāda Beglijs.

Ar uzslavām Porziņģim pēc ar 100:88 uzvarētās spēles neskopojās arī ņujorkiešu galvenais treneris Dereks Fišers. ''Vinš vareni nospēlēja pie abiem groziem. Arī agrāk viņš ir tā spēlējis, tāpēc ir ārkārtīgi konkurētspējīgs. Tā ir spēles daļa, ko nenovērē.''

Fišers pārliecināts, ka nav nepieciešams būt miesās iespaidīgam un atlētiskam, lai būtu konkurētspējīgs basketbolists.

ESPN uzsver, ka Porziņģa veiktie bimbas triecieni grozā no augšas un bloķētie metieni aizēnojuši nebūt ne pieticīgo tāvakara Entonija veikumu - 24 punktus un desmit atlēkušās bumbas.

Jau ziņots, ka svētdienas spēlē Porziņģis vairāk nekā 30 laukumā pavadītajās minūtēs izcīnīja arī sešas atlēkušās bumbas, bloķēja piecus metienus, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un pārtvēra vienu bumbu.

Porziņģa iespaidīgais danks - video:

Kristapa Porziņģa labākie momenti pret "Bucks" - video:

BNS/Foto: Ekrānuzņēmums no video