Sevastovas mačā pret Ivanoviču sirmgalve nokrīt no tribīnes. FOTO
Mediķi cietušajai kundzei sniedz medicīnisko palīdzību.
Citi sporta veidi
2016. gada 21. janvāris, 15:27

Sevastovas mačā pret Ivanoviču sirmgalve nokrīt no tribīnes. FOTO

Jauns.lv

Latvijas tenisistes Anastasijas Sevastovas mačā Austrālijas atklātā čempionāta otrajā kārtā pret serbieti Anu Ivanoviču ceturtdien cieta cienījuma vecuma kundze, kura no skatītāju tribīnes nokritusi uz trepēm.

Kā zināms, Sevastova piedzīvoja zaudējumu ar 3-6, 3-6 pret pasaules ranga bijušo līderi Ivanoviču, kura pēc mača atzina, ka starpgadījums lika satraukties.

Mača pirmais sets tika pārtraukts uz aptuveni 30 minūtēm, jo cietušajai kundzei bija nepieciešama medicīniska palīdzība.

"Sākumā sajutos ļoti slikti. Es trīcēju tāpēc, ka kundzes kritiens bija ļoti skaļš, to varēja dzirdēt," pastāstīja Ivanoviča.

Organizatori vēsta, ka sirmajai kundzei palīdzējis kāds medicīnas profesionālis, kurš atradās skatītāju tribīnēs un aprūpēja sievieti, līdz ieradās ātrā palīdzība.

"Ceru, kundzei viss ir kārtībā. Man teica, ka viņa asiņojusi," pēc mača sacīja Ivanoviča.

Nepatīkams atgadījums notika arī otrdien, kad skatītāju vidū kādai sievietei palika slikti vīriešu vienspēļu pirmās kārtas mačā starp austrālieti Bernardu Tomiču un Denisu Istominu no Uzbekistānas.

Melburnā karstums pagājušajā nedēļā pārsniedz 40 grādu atzīmi. Karstuma dēļ šonedēļ noģība puisis, kurš padod bumbiņas, kā arī slikti palika kādai meitenei bumbiņu padevējai.

LETA/Foto: EPA/LETA