Acīs prieka asaras. Diena, kuru šī basketboliste nekad neaizmirsīs. VIDEO
Šo spēli Bria neaizmirsīs nekad.
Sporta zvaigznes
2016. gada 1. marts, 13:38

Acīs prieka asaras. Diena, kuru šī basketboliste nekad neaizmirsīs. VIDEO

Jauns.lv

Rietumvirdžīnijas Universitātes sieviešu basketbola komandas “The Mountaineers” līdere Bria Holmsa 28. februāri neaizmirsīs nekad dzīvē, jo tā diena viņai bija ļoti zīmīga un emocionāla.

Bria Holmsa, kura ir šobrīd viena no spilgtākajām zvaigznēm NCAA studentu čempionātā un viņai šobrīd prognozē augsto septīto numuru šā gada WNBA draftā aizvadīja individuāli ļoti veiksmīgi spēli turklāt īpašā dienā. Mačā pret spēcīgo Oklahomsteitas Universitātes “Cowgirls” viņa guva 27 punktus un palīdzēja izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar 82:48, turklāt šī bija viņas “Senior day” spēle, kas ir īpašs pasākums, kurā tiek godināti pēdējā (ceturtā) universitātes gada spēlētāji, kuri aizvada pēdējo mājas spēli savā NCAA karjerā.

“Senior day” mači allaž ir ļoti emocionāli, jo spēlētāji saņem milzu uzmanību un pateicību no treneriem, skatītājiem, komandas biedriem, skolas pārstāvjiem, draugiem un daudziem citiem cilvēkiem. Tomēr Bria Holmsai šo dienu vēl neizmirstamāku padarīja viņas puisis Oteriuss, kurš šajā jau emocionālajā mirklī viņu bildināja. Jaunā basketbola zvaigzne nespēja valdīt prieka asaras un savam mīļotajam teica “jā” vārdu.

Bria Holmsas emocionālākie brīži - video

 


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas