foto: Ghetto Games arhīvs
"Ghetto Games" un "Maxima" aicina uz Ģimeņu nedēļu
Ģimenes sporto.
Citi sporta veidi
2018. gada 25. maijs, 19:16

"Ghetto Games" un "Maxima" aicina uz Ģimeņu nedēļu

Karlīna Timofejeva

Nākamajā nedēļā no 29. līdz 31.maijam "Ghetto Games", sadarbībā ar veikalu tīklu "Maxima", aicina uz Grīziņkalna sporta kompleksu, kur norisināsies Ģimeņu sporta nedēļa. Šajā nedēļā ģimenes tiek aicinātas piedalīties "Ghetto Floorball", "Ghetto Football" un "Ghetto Basket" turnīros. Paralēli turnīriem norisināsies arī bez maksas sportiski treniņi brīvā dabā un aktivitātes bērniem, portālu Jauns.lv informēja rīkotāji.

Otrdien, 29.maijā Grīziņkalna sporta kompleksā pl.18.00 sāksies "Ghetto Floorball" turnīrs ģimenēm. Trešdien, šajā pašā laikā sāksies arī futbola turnīrs un ceturtdien – 3x3 basketbola turnīrs "Ghetto Basket".

Katru turnīra norises dienu, paralēli turnīriem, pl.18.30 notiks arī sportiskie treniņi brīvā dabā. Otrdien un ceturtdien treniņus vadīs "Sporto Rīga" trenere Vero Dolgina. Savukārt, trešdien tajā pašā laikā brīvā dabā izkustinās "Ghetto Atlēte" Monta Dišlere-Kirilko.

"Nākamajā nedēļā sola labu laiku, tādēļ aicinām visus Maija siltos vakarus pavadīt jaukā un sportiskā gaisotnē. Ja jūs ar sportu esat uz "Jūs", tad "Ghetto Games" Ģimeņu nedēļa būs īstais laiks un vieta, kad sākt. Mēs esam atvērti ikvienam un sportiskā sagatavotība nav priekšnoteikums. Tēvi ar dēliem un brālēniem var piedalīties futbola, florbola un basketbola turnīrā. Savukārt, mammas ar meitām – piedalīties treniņos vai arī kopā ar ģimeni – kādā no turnīriem. Sports vieno un ja vēlaties, lai bērni būtu aktīvi – mums, vecākiem, ir jārāda piemērs, sākot pašiem ar sevi", stāsta "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans.

Dalība "Ghetto Games" pamata turnīros ģimenēm un treniņi brīvā dabā ir bez maksas. Ģimenes komandā var piedalīties līdz otrās pakāpes radiniekiem, piemēram, brālēni, māsīcas, tēti, bērni un pat arī vecmāmiņas un vectētiņi. Reģistrācija visiem trim turnīriem pasākuma dienā ir uz vietas no pl.16.00, turnīru sākums – pl.18.00.