Latvijas čempions triatlonā Andrejs Dmitrijevs pārcietis šausminošu negadījumu
Nelaimē nokļuvis Latvijas čempions Andrejs Dmitrijevs – viņš neveiksmīgi treniņa laikā krita no velosipēda, lauza roku un operācijas laikā zaudēja divus litrus asiņu.
Sporta zvaigznes
2016. gada 18. marts, 19:48

Latvijas čempions triatlonā Andrejs Dmitrijevs pārcietis šausminošu negadījumu

Jauns.lv

Daudzkārtējais Latvijas čempions triatlonā, LTV7 sporta ziņu vadītājs Andrejs Dmitrijevs nesen neveiksmīgi krita treniņa laikā, lauza roku un pārcieta sarežģītu operāciju, kuras laikā zaudēja divus litrus asiņu. Pašlaik sportists jau ārstējas mājās.

Sporta klubs „Piramida triathlon club” savā „Facebook” profilā raksta:

Daudzkārtējais Latvijas čempions triatlonā Andrejs Dmitrijevs nokļuvis nelaimē. Pēc kritiena no velosipēda viņš lauza roku. Lūzums izrādījās tik sarežģīts, ka bija nepieciešama četras stundas ilga operācija, lai savienotu sadragāto kaulu. Operācijas laikā Andrejs zaudēja divus litrus asiņu. Pēc operācijas Andrejs divas dienas atradās reanimācijā.

Tagad viņš jau ir mājās, bet neizturamo sāpju dēļ viņam jālieto pretsāpju medikamenti.

Palīdzēsim Andrejam pārvarēt šo sarežģīto dzīves posmu. Visi, kuri nav vienaldzīgi, atbalstīsim viņu morāli. Viņam tas tagad ir ļoti svarīgi. Esam pārliecināti, ka viņš sevī atradīs spēkus, lai pārvarētu šo likteņa triecienu”.

Jāteic, ka Andrejs ir ne tikai deviņkārtējs Latvijas čempions triatlonā, bet arī akvatlonā (skriešana un peldēšana) un duatlonā (riteņbraukšana un skriešana). Savu aizraušanos ar sportu viņš arī demonstrē kā LTV Krievu redakcijas sporta ziņu vadītājs, viņš kā žurnālists veido arī aktuālai politikai veltītus raidījumus.

LTV7 sporta ziņu diktors – čempions Andrejs Dmitrijevs
Kasjauns.lv/Foto: Ieva Lūka/LETA/Video: LTV7