foto: EPA/LETA
Strēlnieks "Olympiakos" uzvarā atzīmējas ar 6 punktiem
Strēlnieks laukumā bija 18 minūtes un 43 sekundes.
Basketbols
2018. gada 9. maijs, 21:31

Strēlnieks "Olympiakos" uzvarā atzīmējas ar 6 punktiem

LETA

Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks trešdien guva sešus punktus Grieķijas augstākās līgas regulārā čempionāta priekšpēdējā spēlē un kaldināja Pirejas "Olympiakos" komandas uzvaru.

"Olympiakos" viesos ar rezultātu 95:83 (17:14, 27:14, 24:25, 27:20) pārspēja Larisas "Faros" vienību.

Strēlnieks šajā mačā laukumā bija 18 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā iemeta divus no trim tālmetieniem. Tāpat viņš izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles un vienu reizi pārkāpa noteikumus.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 19 punktiem bija amerikānis Bobijs Brauns.

Kā vēstīts, "Olympiakos" komanda aprīlī nepārvarēja ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu, kurā sērijā līdz trim uzvarām ar 1-3 piekāpās Lietuvas flagmanim Kauņas "Žalgiris".

Regulārajā čempionātā uzvaru ar 24 panākumiem 24 mačos nodrošinājusi Atēnu "Panathinaikos Superfoods", bet "Olympiakos" komandai ir 21 uzvara 25 cīņās, kas garantē otro vietu. Regulārā čempionāta divas labākās komandas izslēgšanas turnīru sāks no pusfināla.

Strēlnieks "Olympiakos" rindas papildināja pērn jūnijā, noslēgdams divu gadu līgumu, bet pirms tam spēlēja Bambergas "Brose" komandā, ko aizveda līdz trim Vācijas čempiontituliem.