foto: Urbanfoto.lv
Otro gadu pēc kārtas Rīgā notiks IFBB Eiropas "Fit Model" kauss 2018
Pasākuma dalībnieces.
Fitness
2018. gada 20. aprīlis, 18:31

Otro gadu pēc kārtas Rīgā notiks IFBB Eiropas "Fit Model" kauss 2018

Karlīna Timofejeva

Jau šo svētdien, 22. aprīlī, elegantajā “Studio69” Koncerta zālē (Tērbatas ielā 73) Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem būs iespēja klātienē vērot divus sporta pasākumus – IFBB Latvijas čempionātu bodibildinga un fitnesa sporta veidos, kā arī jau otro reizi Latvijas fitnesa sporta vēsturē – IFBB Eiropas "Fit Model" kausu 2018, portālu Jauns.lv informēja rīkotāji.

IFBB Latvijas čempionātam pieteikušies vairāk nekā 90 sportisti, to skaitā IFBB pasaules un Eiropas čempionātu uzvarētāji. Spēcīgākie savu valstu pārstāvji demonstrēs skatītājiem un tiesnešiem savu labāko formu. Gan sievietes, gan vīrieši sacentīsies tradicionālajās bodibildinga un fitnesa sporta veidu kategorijās, tādās kā bikini fitness, bodifitness, klasiskais bodibildings un "mens physique" disciplīnās. Vērienīgā  pasākuma ietvaros notiks arī tradicionālā fitnesa projekta “Fit Model Latvija 2018” pavasara sezonas fināls, kur meitenes demonstrēs desmit nedēļu laikā sasniegto rezultātu.

Pasākuma vakara daļa tiks veltīta IFBB Eiropas "Fit Model" kausam, kurā piedalīsies vairāk nekā 40 sportistes no deviņām Eiropas valstīm. Dalībnieces sacentīsies par Absolūtās čempiones titulu populārajā un estētiski pievilcīgajā "Fit Model" kategorijā. Sportistēm būs divi iznācieni: kopējā peldkostīmā un  vakarkleitā.

Pirmais "IFBB Eiropas Fit Model Kauss 2017"

Aizvadītajā svētdienā, 19.novembrī, eleganti noslēdzās pirmais fitnesa sporta vēsturē - IFBB Eiropas Fit model Kauss 2017, estētiski pievilcīgajā fit model ...

gallery icon

Rīkotāji ir gandarīti, ka jau otro reizi tieši Latvijas galvaspilsēta Rīga ir norises vieta Eiropas līmeņa turnīram, kas ir liels gods Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijai,  kā arī tas apliecina ieguldīto darbu fitnesa sporta veidu attīstībai Latvijā un lomai pasaules mērogā.

Aicinām ikvienu interesentu apmeklēt šos krāšņos un nozīmīgos pasākumus klātienē un atbalstīt sportistus, kā arī smelties iedvesmu un motivāciju!

IFBB Latvijas čempionāta  sākums plkst.13:00.
IFBB Eiropas "Fit Model" kausa sākums plkst.18:30.

foto: Publicitātes foto
Pasākuma plakāts.

Pasākumu organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija) sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu. Pasākuma ģenerālsponsors - “Studio69”.