foto: EPA/LETA
Viens no pasaules slavenākajiem sportistu pāriem sagaidījis savu pirmdzimto
Tenisistes karjeru noslēgusī serbiete Ana Ivanoviča un bijušais Vācijas izlases futbolists Bastians Šveinšteigers.
Sporta zvaigznes
2018. gada 19. marts, 14:42

Viens no pasaules slavenākajiem sportistu pāriem sagaidījis savu pirmdzimto

LETA

Tenisistes karjeru noslēgušās serbu sportistes Anas Ivanovičas un bijušā Vācijas izlases futbolista Bastiana Šveinšteigera ģimenē sagaidīts dēls, svētdienas vakarā paziņojis laulātais pāris.

"Sveicam pasaulē mūsu mazo puiku. Trūkst vārdu, lai aprakstītu to laimi un prieku, ko jūtam savās sirdīs," savā "Twitter" kontā rakstīja Ivanoviča.

"Esam tik laimīgi," Šveinšteigers piebildis "Instagram", papildinot to ar mazuļa fotogrāfijām.

Welcome to the world our little boy!👶🏼 We are so happy.❤️ @anaivanovic

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Pāris šobrīd dzīvo ASV pilsētā Čikāgā, kuras futbola komandu "Fire" pārstāv Šveinšteigers. Abi ir kopā kopš 2014. gada un aizpērn iestūrēja laulības ostā.

Jaundzimušā iespējamo vārdu pāris nav komentējis, taču serbu mediji bija ziņojuši, ka tā vārds varētu būt Luka.

Šobrīd 30 gadus vecā Ivanoviča tenisistes karjeras laikā lielāko panākumu guva 2008.gadā, kad triumfēja Francijas atklātajā čempionātā. Tāpat serbiete 12 nedēļas bijusi pasaules ranga līdere, bet karjerā viņa uzvarēja 15 WTA raudzes turnīros.

Savukārt Šveinšteigers ilgus gadus bija Vācijas kluba Minhenes "Bayern" līderis, bet 2015.gadā pievienojās Mančestras "United" komandai, kurā gan nespēja nostiprināties, pērn pārceļoties uz Amerikas Futbola līgas (MLS) vienību Čikāgas "Fire".

Šveinšteigers lielāko panākumu karjerā guva 2014.gadā, kad ar Vācijas izlasi triumfēja Pasaules kausa izcīņā, bet aizpērn viņš no valstsvienības atvadījās.