foto: LETA
Mairis Briedis nākamo dueli aizvadīs tieši pirms boksa supersērijas fināla, viņš būs arī fināla rezervistos
Latvijas bokseris Mairis Briedis.
Citi sporta veidi
2018. gada 17. marts, 13:07

Mairis Briedis nākamo dueli aizvadīs tieši pirms boksa supersērijas fināla, viņš būs arī fināla rezervistos

LETA

Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis savu nākamo cīņu aizvadīs maijā pirms Pasaules boksa supersērijas fināla, sestdien paziņoja turnīra organizators Kalle Zauerlands.

Brieža pretinieks būs zināms tuvāko nedēļu laikā. Tāpat latvietis būs rezervists finālam, ja notraumēsies kāds no titula mača dalībniekiem.

Mairis Briedis cīnās pret Oleksandru Usiku

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis naktī uz svētdienu "Arēnā Rīga" Pasaules Boksa supersērijas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā skaistā cīņā ...

gallery icon

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka janvāra beigās Briedis pēc skaistas 12 raundu cīņas "Arēnā Rīga" Pasaules Boksa supersērijas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam, kurš tādējādi sasniedza turnīra finālu un ieguva arī iepriekš latvietim piederošo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Līdz ar to ukrainis kļuvis par čempionu divās versijās, jo viņam iepriekš bija arī Pasaules Boksa organizācijas (WBO) josta.

Mairis Briedis saņem Triju Zvaigžņu ordeni

Bokseris Mairis Briedis ir paraugs, uz kuru tiekties jaunajai paaudzei, šodien, Briedim pasniedzot trešās šķiras Triju Zvaigžņu ordeni, uzsvēra Valsts ...

gallery icon

Finālā Usiks tiksies ar krievu Muratu Gasijevu, kurš ir Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempions. Šī cīņa notiks maijā Saūda Arābijā.

Pašlaik 33 gadus vecais Briedis savas profesionāļa karjeras laikā tagad uzvarējis 23 no 24 cīņām, 18 gadījumos panākumu gūstot ar nokautu.

Mairis Briedis kļūst par WBC jostas pretendentu

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis naktī uz svētdienu 15. maiju "Arēnā Rīga" skaistā cīņā ar tehnisko nokautu pieveica Olanrevaju Durodolu ...

gallery icon