foto: Twitter.com
Boksa treniņus uzsākusī Aļona Ostapenko tikusies ar Maiku Taisonu
Divas zvaigznes. Mūsu tenisiste Aļona Ostapenko nopozējusi kopā ar bijušo boksa zvaigzni Maiku Taisonu. Nav gan zināms, vai Maiks padalījies ar kādām boksa viltībām.
Sporta zvaigznes
2018. gada 16. marts, 12:20

Boksa treniņus uzsākusī Aļona Ostapenko tikusies ar Maiku Taisonu

Kasjauns.lv

Šajās dienās ASV notiek prestižais Indianvelsas WTA "Premier" sērijas turnīrs tenisā, kas tiek saukts arī par sezonas piektajām "Grand Slam" sacensībām. Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko no tā jau ir izstājusies, bet brīvo laiku izmanto, satiekoties ar pasaules sporta leģendām.

Aļona Ostapenko diemžēl svētdien zaudēja trešajā kārtā un no tālākās cīņas šajā prestižajā turnīrā izstājās. Taču zaudējuma rūgtumu, iespējams, Aļonai mazināja satikšanās ar boksa leģendu Maiku Taisonu. Šo fotogrāfiju, kurā mūsu tenisiste redzama kopā ar pasaulslaveno bokseri, viens no Aļonas kontiem ievietojis tviterī.

Aļona Ostapenko trenējas un pastāsta par nākamo sezonu

gallery icon

Interesanti, ka Aļona savā kontā nesen publicējusi bildi un video, kurā redzams, kā viņa, Latvijas labākā boksera Maira Brieža iedvesmota, savus treniņus ir papildinājusi ar boksa nodarbībām, kas talantīgajai sportistei noteikti var palīdzēt ātruma, izturības un kāju darbības uzlabošanai arī tenisa kortā.

Interesanti, ka Aļona Indianvelsā savos treniņos iekļāvusi vēl vienu sporta veidu, kurā ļoti būtiska kāju darbība - futbolu.

Mūsu Aļona un citas sieviešu tenisa princeses Singapūrā

Pēdējo gadu sieviešu tenisa karaliene Serēna Viljamsa ir laidusi pasaulē savu pirmdzimto, tāpēc sezonas lielākajā daļā nav spēlējusi, kas devis ...

gallery icon