foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: Latvijas florbola čempionātā noskaities spēlētājs iemet ar nūju mača tiesnesim
Mirklis, kad tiesneša virzienā lido nūja.
Citi sporta veidi
2018. gada 13. marts, 05:14

VIDEO: Latvijas florbola čempionātā noskaities spēlētājs iemet ar nūju mača tiesnesim

Jauns.lv

Šā gada Latvijas florbola 1. līgas izslēgšanas turnīrā iet ļoti karsti, ko pierāda dažādi asumi, kas izceļas uz laukuma un ārpus tā.

Ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā piektajā mačā starp "Impar/Limbaži" un "Irlava/Avant" florbolistiem kādā no spēles epizodēm mača tiesnesis nolēma limbažniekam Markam Višņakovam parādīt sarkano kartīti, par ko spēlētājs pamatīgi noskaitās un iemeta ar nūju soģim.

Pēc tam Marks mierīgi pacēla savu nūju un devās uz ģērbtuvēm, bet viņa pārstāvētā komanda noslēdz šo sezonu ar sāpīgu zaudējumu 7:8 un izstāšanos jau ceturtdaļfinālā.

Irlavas komanda savā "Facebook" lapā nopublicējusi video ar šo incidentu.

Jauns.lv jau ziņoja, ka šī nebūt nav pirmā reize, kad šajos izslēgšanas mačos iet ļoti karsti Latvijas 1. florbola līgā. Trešajā izslēgšanas spēlē Kuldīgā starp "Latvijas Universitāte/FS Masters" un "FK Kuldīga/KNSS" komandām laukumā izcēlās pamatīgi asumi, bet drīz pēc tam arī tribīnēs.

 

Pirmās līgas izslēgšanas spēļu pirmās kārtas trešā mača izskaņā vispirms emocijas ņēma virsroku laukumā un pārtapa par fizisku konfliktu abu komandu starpā, bet vēlāk asumi eskalējās arī tribīnēs līdzjutēju starpā.

Latvijas Universitātes komandas "Facebook" kontā ievietots video ar mača fragmentu, kuram pierakstīta piebilde: "Tas, par ko spēles protokolā neuzzināsiet - tā noslēdzās playoff 3. cīņa Kuldīgā. Karsti gan laukumā, gan tribīnēs." Pašā mačā LU sportisti bija veiksmīgāki ar 6:3.

Studenti triumfēja arī sērijas ceturtajā mačā un iekļuva pusfinālā, kur spēkosies tieši ar "Irlava/Avant" florbolistiem.