foto: AP, Reuters/Scanpix/LETA
Korejas hokejists spēlē pret Kanādu paliek bez trim zobiem, bet priecājas, ka tas notika tieši šādi
Dinvidkorejas hokeja izlases 31 gadu vecais aizsargs Huonho Ohs mačā pret Kanādu palika bez trim zobiem.
Hokejs
2018. gada 19. februāris, 15:02

Korejas hokejists spēlē pret Kanādu paliek bez trim zobiem, bet priecājas, ka tas notika tieši šādi

Kasjauns.lv

Dinvidkorejas hokeja izlases 31 gadu vecais aizsargs Huonho Ohs mačā pret Kanādu palika bez trim zobiem, bet īpaši par to nepārdzīvo, jo tā esot šīs spēles sastāvdaļa.

Huonho Ohs kādā neveiksmīgā epizodē dabūja ar nūju pa seju no pieredzējušā kanādiešu uzbrucēja Meisona Reimonda, kurš par to saņēma 2+2 minūšu noraidījumu, jo cietušajam bija asinis.

Huonho Ohs spēlē pret Kanādu

Dinvidkorejas hokeja izlases 31 gadu vecais aizsargs Huonho Ohs mačā pret Kanādu palika bez trim zobiem, bet īpaši par to ...

gallery icon
7

Nākamajā dienā pēc Dienvidkorejas izlases treniņa cietušais hokejists smaidīja un sarunā ar vietējo ziņu aģentūru "Yonhap" atklāja, ka nav nemaz pārāk dusmīgs par notikušo. "Mani labi aprūpēja un tagad viss ir kārtībā. Es ielikšu implantus. Spēlējot hokeju, tā notiek bieži. Turklāt divi no trīs izsistajiem zobiem nebija mani īstie," stāsts olimpisko spēļu rīkotāju izlases aizsargs.

Interesanti, ka mača dīdžejs laikā, kamēr hokeja arēnas ledu tīrīja nos asīnīm skanēja U2 dziesma "Sunday Bloody Sunday" (tulkojumā "Svētdien Asiņainā Svētdiena").

Ohs atklāja, ka nezina, vai Reimonds viņam atvainojies, bet tas neesot īpaši būtiski. Tiesa, Huonho izklausījās visai apmierināts, ka noraidījumu nopelnīja tieši Meisons Reimonds: "Vismaz tas bija viens no maniem visu laiku mīļākajiem hokejistiem," stāsta korejietis.

Hokeja mačs Kanāda pret Dienvidkoreju

Kanāda A apakšgrupas duelī ar rezultātu 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) apspēlēja olimpisko spēļu saimnieci Dienvidkoreju un ceturtdaļfinālā iekļuva kā labākā ...

gallery icon
57

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka svētdienas mačā Kanāda A apakšgrupas duelī ar rezultātu 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) apspēlēja olimpisko spēļu saimnieci Dienvidkoreju un ceturtdaļfinālā iekļuva kā labākā no apakšgrupu otro vietu ieguvējām.

Rezultātu mača astotajā minūtē atklāja Kristians Tomass, kurš pēc ieslidošanas pretinieku aizsardzības zonā nekavējoties meta pa vārtiem un bija precīzs. Otrie vārti tika gūti nepilnas sešas minūtes pirms otrā perioda beigām, kad Ēriks O'Dells palika viens pats nepieskatīts pie labā vārtu stabiņa.

Vēl divus vārtus kanādieši iemeta trešajā trešdaļā. Ceturtajā minūtē Maksims Lapjērs, apvedot pretinieku un apmānot arī vārtsargu, panāca jau 3:0, bet divas minūtes pirms spēles beigām Žilbērs Brulē vairākumā no vārtu priekšas pielika punktu Kanādas izlases uzvarai.

Kevins Pulēns Kanādas izlases vārtos atvairīja visas 19 pretinieku mestās ripas, kamēr paši kanādieši pa pretinieku vārtiem meta 45 reizes.

Kanādas izlasē Rīgas "Dinamo" aizsargs Karls Stolerijs otro maču pēc kārtas netika uz ledus.

Ja kanādieši ar šo uzvaru nodrošināju vietu ceturtdaļfinālā pa tiešo, tad Dienvidkorejas izlasei par iekļūšanu ceturtdaļfinālā būs jācīnās pret spēcīgo Somiju.