foto: EPA/LETA
Karma atspēlējās? Pirms asiņainās traumas Ronaldu zēnam pateica, ka Mesi ir slikts futbolists
Pasaules labākais futbolists Krištianu Ronaldu pārbauda sava savainojumu nopietnību.
Sporta zvaigznes
2018. gada 23. janvāris, 05:26

Karma atspēlējās? Pirms asiņainās traumas Ronaldu zēnam pateica, ka Mesi ir slikts futbolists

Kasjauns.lv

Kopš 2008. gada par pasaules labāko futbolistu "zelta futbolzābaka" ieguvēju savā starpā ir dalījuši divi futbolisti argentīnietis Lionels Mesi un portugālis Krištianu Ronaldu, katram šajā aptaujā triumfējot pa piecām reizēm. Allaž tas futbolists, kurš nav uzvarējis, ir bijis otrajā reizē, tomēr pirms Madrides "Real" svētdienas spēles portugāļu zvaigzne pajokoja un varbūt tā nevajadzēja darīt.

Ronaldu, kurš "zelta buci" ir ieguvis pēdējās divās sezonās, mačā pret Lakorunjas "Deportivo", gūstot savas komandas komandas sestos vārtus mačā (kopumā "Real" uzvarēja ar 7:1) dabūja ļoti asiņainu savainojumu - pārsistu uzaci. Tagad sociālajos tīklos parādījies bravūrīgs video, kurā portugālis pavelk uz zoba savu niknāko konkurentu par planētas labākā futbolista godu.

Pirms futbolistu došanās laukumā zēns, kuram bija jāved laukumā savs dzīves lielākais varonis nemāksloti pateica vārdus: "Man tu esi pats labākais pasaulē, bet Mesi..." šim teikumam Ronaldu bija sagatavojis atbildi: "... Mesi... slikts futbolists!" Šis komentārs izrādīja prieku arī cietiem Madrides "Real" spēlētājiem, ieskaitot velsiešu zvaigzni Garetu Beilu.

Interesants fakts, ka Krištianu Ronaldu dēls Krištianu Ronaldu juniors, kurš arī ļoti talantīgs futbolists jau iepriekš teicis, ka viņa elks futbola laukumā ir tieši Lionels Mesi.

Iespējams, ka šis joks (vai varbūt tiešām nicinoša attiekme pret niknāko konkurentu?) savā ziņā bija likteņa atspēlēšanās, jo mačā izskaņā Krištianu Ronaldu sava otrā precīzā sitiena spēlē pameta laukumu ar asiņojošu seju.

Krištianu Ronaldu daiļā seja izplūst asinīs

Krištianu Ronaldu savainošanā vainojams Šveices izlases aizsargs Fabiāns Šērs, kurš mēģināja spēlēt bumbā, bet ar kāju trāpīja "Real" superzvaigznei pa ...

gallery icon
41

Portāls Kasjauns.lv jau ziņoja, ka Ronaldu savainošanā vainojams Šveices izlases aizsargs Fabiāns Šērs, kurš mēģināja spēlēt bumbā, bet ar kāju trāpīja "Real" superzvaigznei pa uzaci, kura sāka pamatīgi asiņot. Pametot laukumu komandas mediķa klātbūtnē, portugālis paprasīja ārstam telefonu, kurā ātri apskatījās, kā izskatās viņa savainojums. Ronaldu nespēja slēpt sašutumu par to, ko ieraudzīja spogulī.

Cilvēki sociālajos tīklos jau paguvuši izanalizēt, ka Krištianu sašutums ir pilnībā saprotams, jo tieši viņa daiļā seja uzskatāma par viņa otru lielāko ienākumu avotu (aiz kājām, kas ir futbola spēles galvenā ķermeņa daļa). Ne vien savu prasmju un atpazīstamības,  bet arī ārējā izskata dēļ futbolists tiek pie iespaidīgiem reklāmas līgumiem gan ar "Nike", gan "Armani", gan "H&M", gan KFC, gan "Tag Heuer", gan reklamē paša zīmolu "CR7", gan daudziem citiem.

Nataša Rodrigesa - modele, ar kuru Ronaldu esot krāpis stāvoklī esošo draudzeni

Modele un un portugāļu realitātes šova "Love on Top" ("Mīlas virsotnē") zvaigzne Nataša Rodrigesa atklājusi par savu dēku ar pēdējo ...

gallery icon
12

Ronaldu Rīgā no viesnīcas dodas uz treniņu

gallery icon
48

Krištianu Ronaldu kvēlākā fane Latvijā

Mārketinga speciāliste Jeļena ir ļoti kaislīga Ronaldu fane, un 2017. gada 8. jūnijā vairākas stundas dežūrēja Rīgā pie viesnīcas, lai ...

gallery icon
7