Ņujorkas jokdari izsmej Porziņģa stilu. FOTO
Kristapu Porziņģi arvien biežāk mēdz dēvēt arī par kazu jeb "goat", bet tam noteikti nav nievājoša nozīme.
Basketbols
2016. gada 12. aprīlis, 11:52

Ņujorkas jokdari izsmej Porziņģa stilu. FOTO

Jauns.lv

Latvijas vienīgais NBA spēlētājs Kristaps Porziņģis šobrīd pleca savainojuma dēļ nevar palīdzēt Ņujorkas “Knicks” komandai NBA regulārās sezonas izskaņā, bet tas nekādā veidā nav mazinājis Liepājā dzimušā basketbolista popularitāti.

Sociālajā tīklā Facebook.com atrodama kāda Ņujorkas “Knicks” fanu joku lapa, kura saucas “New York Knicks Memes” (Latviski - Ņujorkas “Knicks” mēmes). Mēmes ir idejas, uzvedība vai kādi citi kultūras elementi, kas izplatās no indivīda uz indivīdu, bet interneta vidē visbiežāk tā tiek dēvēti joki, kuros kāds attēls tiek papildināts ar kolāžu un/vai satīrisku piebildi.

Šai humora lapai jau profilā bildē ir redzama kolāža ar Porziņģi, kur gan viņa galva ir nomainīta ar kazas (angļu valodā "goat")  galvu. Kaza nav izvēlēta kā nejaušs dzīvnieks, jo, apzīmējot visu laiku labākos kādā jomā, tiek lietot akronīms GOAT (Greatest of all time). Tieši šāda līmeņa talantu Kristapā saskata daudzi kvēlākie viņa un Ņujorkas "Knicks" fani.

Šajā lapā par Latvijas basketbola izlases kandidātu joko bieži, jo viņš neapšaubāmi ir viens no populārākajiem “Knicks” spēlētājiem. Pēdējais jociņš bija no kāda no Ņujorkas pēdējiem mačiem, kurā latvietis nespēlēja, bet bija kopā ar komandas biedriem uz rezervistu soliņa. Kristaps bija tērpies šikā pelēkā uzvalkā, bet kājās pie brūnajām kurpēm bija ļoti interesantas zeķes ar brūnām, rozā un dzeltenām strīpām.

Jokdaru vietne uzskata, ka šīs zeķes izskatās ļoti amizanti un aicina interneta lietotājus atzīmēt (“ietagot”) komentārā savus draugus, kuri arī būtu spējīgi uzvilkt šādas zeķes. Kā jums šķiet, vai Porziņģa zeķes ir stilīgas?

Kristaps Porzingis... WHAT ARE THOOOSE? Tag somebody who would wear these socks. -Tommy New York Knicks Memes

Posted by

New York Knicks Memes

on 

svētdiena, 2016. gada 10. aprīlis

Kasjauns.lv/Foto: New York Knicks Memes, Vida Press