Tādu Znaroku jūs nebūsiet redzējuši! Meita publisko vecāku kāzu FOTO
Ar šādu fotogrāfiju no vecāku kāzu dienas sociālajos tīklos padalījusies Oļega un Ilonas Znaroku jaunākā meita Alise.
Sporta zvaigznes
2016. gada 21. aprīlis, 09:49

Tādu Znaroku jūs nebūsiet redzējuši! Meita publisko vecāku kāzu FOTO

Jauns.lv

Slavenā Latvijas izlases hokejista, tagadējā Krievijas hokeja izlases trenera Oļega Znaroka jaunākā meita Alise 17. aprīlī sociālajos tīklos publiskoja vecāko kāzu foto, ierakstot – “30 gadi kopā”.

Oļegs Znaroks ne reizi vien intervijās izteicies, ka ģimene viņam dzīvē nozīmē visu, turklāt, pateicoties tam, ka no Čeļabinskas nokļuva Rīgā, viņš iepazinās ar sievu. Reiz pat kādā intervijā laikrakstam “Sovetskij Sport” Znaroks atzina: “Ik pa laikam es sev jautāju, vai nevajadzēja pieņemt CSKA piedāvājumu. No CSKA atvērās vārti uz izlasi. Bet nepieņēmu un nokļuvu Rīgā. Taču viss ir uz labu, jo Rīgā es satiku savu nākamo sievu.”

Savukārt viņa sieva Ilona savulaik intervijā žurnālam “Sports” atklāja, kā iepazinusies ar Oļegu: “Tas bija sen Rīgā - mūs iepazīstināja kopīgs paziņa. Starp citu, esmu rīdziniece. Tad Oļegs nepavisam nebija populārs, lai arī hokeju spēlēja. Man viņš sākumā nepatika un nelikās, ka varētu ieņemt kādu vietu manā dzīvē. Savukārt Oļegs man vēlāk teica, ka viņš uzreiz esot sapratis, ka esmu viņa nākamā sieva. Viņš bija neatlaidīgs. Manai nabaga mātei nācās paraudāt, kad paziņas pienesa ziņas, ka Ilona redzēta kopā ar kaut kādu neandertālieti. Bet, kad mamma beidzot ar viņu iepazinās, viņa bija apmierināta, abi ļoti labi sapratās.”

Oļegs un Ilona Znaroki precējušies ir jau 30 gadus, un viņi ir vecāki divām meitām – 26 gadus vecajai Viktorijai un 22 gadus vecajai Alisei, kura šobrīd ir veiksmīga modele. Par savām meitām Oļegs rūpējas no visas sirds un ir ļoti gādīgs un iejūtīgs tēvs. Turklāt kā vienu no iemesliem, kāpēc neizdevās hokejista karjera Ziemeļamerikā, Znaroks minējis arī to, ka tolaik mājās Latvijā palika viņa sieva ar jaundzimušo meitiņu, tāpēc juties psiholoģiski neomulīgi un vientuļi.


Kasjauns.lv/Foto: Instagram.com, no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva