foto: Vida Press
Izskan biedējoši stāsti par Mihaēla Šūmahera veselības stāvokli un ķermeņa izmaiņām
Par Mihaēla Šūmahera veselības stāvokli trūkst oficiālas informācijas un daudz kas balstās uz pieņēmumiem.
Sporta zvaigznes
2017. gada 9. oktobris, 06:06

Izskan biedējoši stāsti par Mihaēla Šūmahera veselības stāvokli un ķermeņa izmaiņām

Kasjauns.lv

Aizvadītās nedēļas izskaņā sporta pasauli satrieca ziņas par Mihaēla Šūmahera veselības stāvokļa strauju pasliktināšanos. Tiesa, nav īsti skaidrs, vai uztraukumam tiešām ir pamats, jo nepatīkamo ziņu pirmavots ir pasaulē plaši zināmā autožurnāla "Auto-bild" rumāņu versija - visai specifiski ziņām par Šveicē atlabstošo Vācijas autosporta leģendu.

Pēc 2013. gada slēpošanas nelaimes gadījuma par Mihaēla Šūmahera veselības stāvokli ir daudz minējumu un spekulāciju, jo ģimene un autosporta leģendas pārstāvji, kā arī draugi nevēlas atklāt kādu konkrētu informāciju.

Kā ziņo Auto-bild.ro, 48 gadus vecais Šūmahers atkal esot nokļuvis komā un slavenais sportists ir pieslēgts mākslīgās elpināšanas aparātam, kā arī atrodas ārstu diennakts uzraudzībā.

foto: Vida Press
Kopš Mihaēla Šūmahera baisā slēpošanas negadījuma jau pagājuši teju četri gadi.

Medijs ziņo arī to, ka septiņkārtējais Pirmās formulas pasaules čempions ir piedzīvojis dramatiskas ķermeņas pārmaiņas savulaik 174 centimetrus garais sportists ir sarāvies līdz 160 centimetriem, bet viņa ķermeņa svars no kādreizējiem 74 kilogramiem ir nokritis līdz 45 kilogramiem. Pašlaik par tik dramatiskiem skaitļiem ziņo vienīgi šis rumāņu medijs, tāpēc cerēsim, ka tik dramatiska situācija nav līdz galam patiesa.

Īpašums Šveicē, kur mājās ārstējas Mihaels Šūmahers

Šūmahera sieva Korīna, pārdodot vairākus īpašumus, iegādājusies medicīnas aparatūras 16 miljonu (!) vērtībā, kas nodrošina vīram visu vajadzīgo aprūpi mājās ...

gallery icon
8

Jau vēstīts, ka septembra otrajā pusē izskanēja runas, ka Šūmaheru ģimenei ir parādījusies cerība, ka uzlabotā slavenā sportista veselības stāvokli. Mihaēla sieva Korīna bija nolēmusi sava vīra ārstēšanu pārcelt uz ASV, kur kādā Teksasas klīnikā esot milzīga pieredze ar nopietnām galvas traumām un daktera Mīksa zināšanas esot devušas jaunas cerības.

Portāls Kasjauns.lv jau ziņoja, ka 2013. gada 29. decembrī septiņkārtējais F-1 pasaules čempions Mihaēls Šūmahers ar savu dēlu Miku devās slēpot Francijas Alpu kūrortā Meribelā, kad notika neparedzamais. Visu laiku slavenākais autobraucējs, traucoties lielā ātrumā, krita un atsita galvu pret akmeni. Neglāba arī ķivere.

Izsolē var iegādāties vēsturisku Mihaēla Šūmahera formulu

Izstāžu nams "Sotheby's" piedāvā iegādāties Rosa Brauna un Rorija Birna dizainēto "Ferrari F2001" ar šasijas numuru #211 - tieši to ...

gallery icon
9

Pēc negadījuma Šūmahers nekavējoties tika nogādāts Grenobles slimnīcā, kur pārcieta gan neiroķirurģiskas operācijas, gan arī divas dzīvības glābšanas operācijas. Pēc negadījuma Šūmahers vairākus mēnešus pavadīja komā līdz ģimene publiska paziņoja, ka situācija uzlabojas un slavenais F-1 pilots sāk atgūt samaņu. Mihaēla ārstēšana sākotnēji tika pārcelta uz Šveices pilsētu Lozannu, bet, kad veselības stāvoklis nedaudz uzlabojās, uz ģimenes mājām pie Ženēvas ezera.

Tuvinieki un fani lūdz par Mihaela Šūmahera atmošanos no komas

gallery icon
13

Pēc notikušā daudz konkrētas informācijas pagaidām nav bijis, jo, kā paziņojusi Mihaēla Šūmahera menedžere Sabīne Kēma, nekāda informācija par autosportista veselības stāvokli vairs netiks sniegta, lai neradītu lieku ažiotāžu un spekulācijas. “Mihaēla veselība nav publiski apspriežama informācija, un tā tas paliks. Mēs tā arī turpināsim.”

Miks Šūmahers F-4 sacensībās Moncā

Autosporta leģendas septiņkārtējā Pirmās formulas (F-1) pasaules čempiona Mihaēla Šūmahera dēlam Mikam pagaidām vēl neizdodas pietuvināties tēva sasniegtajiem augstumiem, lai ...

gallery icon
49

Autosporta leģendas ārstēšanā jau šodien ir iztērēti vairāk nekā 20 miljoni eiro, un summa noteikti turpina pieaugt, jo katra rehabilitācijas nedēļā mājās izmaksā teju 150 000 eiro. Šūmaheru ģimenes mājās Ženēva par septiņkārtējā pasaules čempiona veselību rūpējas 15 cilvēki komanda, kurā ietilpst ļoti profesionāli fizioterapeiti un medmāsas.

foto: Vida Press
Šūmahera faniem parādījas cerība brīdī, kad izskanēja runas par ārstēšanos ASV.

Autosporta leģendas īpašumu vērtība pirms negadījuma tika pielīdzināta 590 miljoniem eiro, tomēr skaidras naudas līdzekļu trūkums sportista sievu Korīnu pamudinājis pārdot gan privāto lidmašīnu, gan atpūtas māju Norvēģijā, gan arī citas mazāk vērtīgas lietas un īpašumus.