Zemgus Girgensons Latvijā ilgojas pēc mīļotās
Zemgus Girgensons kopā ar draudzeni Keitiju, kas ir izbijusī futbolkomandas karsējmeitene.
Sporta zvaigznes
2016. gada 3. maijs, 06:33

Zemgus Girgensons Latvijā ilgojas pēc mīļotās

Jauns.lv

Žurnāls "Kas Jauns" savā jaunākajā – 3. maija - numurā raksta, kā klājas NHL hokejistam Zemgum Girgensonam (22), kurš aizvadītajā nedēļā atgriezās Latvijā, lai pievienotos Latvijas hokeja izlasei un dotos uz pasaules čempionātu Krievijā.

“Tā jau man klājas labi, tikai dikti pietrūkst draudzenes, jo mūs šķir liels attālums. Es te, bet viņa tur...,” aizvadītajā nedēļā žurnālam “Kas Jauns” atzina Zemgus Girgensons, kurš jau trīs gadus ir kopā ar savu mīļoto meiteni - amerikānieti Keitiju Salivanu. Pirmos gadus hokejista mīļotā dzīvoja Pitsburgā, kur mācījās universitātē un bija karsējmeitene futbola komandā. Šajā laikā pāri šķīra 290 kilometru attālums, bet tas nebija šķērslis attiecībām. Tagad Zemgus draudzene studijas pabeigusi, un hokejists atklāj, ka ar Keitiju uzsācis kopdzīvi paša īrētajā dzīvoklī Bufalo.

Ja pirms diviem gadiem, pošoties uz pasaules čempionātu, Girgensons Latvijā ieradās kopā ar draudzeni, tad šoreiz viņš mīļoto atstājis Amerikā. “Viņa netika uz Latviju. Viņa strādā bankā un nevarēja paņemt atvaļinājumu,” paskaidroja Zemgus.

Vairāk par to, kad Girgensons plāno precēties, kā iejuties Amerikā, un kā iecerējis šovasar atpūsties, lasiet žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā numurā!

 

Kasjauns.lv/Foto: No Zemga Girgensona privātā arhīva, Marta Martinsone