foto: AFP/Scanpix/LETA
Ronaldu trešo reizi iegūst Eiropas labākā futbolista balvu
Krištianu Ronaldu pozē ar tikko iegūto balvu.
Futbols
2017. gada 24. augusts, 22:47

Ronaldu trešo reizi iegūst Eiropas labākā futbolista balvu

LETA

Krištianu Ronaldu kļuvis par iepriekšējās sezonas Eiropas labāko futbolistu, ceturtdien paziņoja Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA).

Ronaldu balsojumā uzvarēja Lionelu Mesi un Džanluidži Bufonu.

Madrides "Real" portugāļu superzvaigzne šo balvu ieguvis trešo reizi karjerā, "Barcelona" argentīniešu uzbrucējam Mesi ir divas šādas balvas, bet Turīnas "Juventus" leģendārais itāļu vārtsargs Bufons pie šī goda nav ticis ne reizi.

Ronaldu iepriekšējā sezonā Madrides klubam palīdzēja ne tikai uzvarēt UEFA Čempionu līgā, bet arī pēc vairāku gadu pārtraukuma izcīnīt arī pirmo vietu Spānijas čempionātā.

Tā Kazaņas iedzīvotāji sagaida futbola zvaigzni Ronaldu

Portugāles futbola izlases un Madrides “Real” kluba zvaigzne Krištianu Ronaldu ieradies Krievijas pilsētā Kazaņā, kur svētdien ar spēli pret Meksiku ...

gallery icon

Jūnija sākumā Ronaldu Portugāles izlases sastāvā 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra ietvaros guva divus vārtus pret Latviju, kaldinot Eiropas čempionu portugāļu uzvaru ar 3:0.

Krištianu Ronaldu kvēlākā fane Latvijā

Mārketinga speciāliste Jeļena ir ļoti kaislīga Ronaldu fane, un 2017. gada 8. jūnijā vairākas stundas dežūrēja Rīgā pie viesnīcas, lai ...

gallery icon

Pirms tam starp desmit Eiropas labākā futbolista balvas kandidātiem bija iekļauti arī Luka Modričs, Tonijs Kross, Serhio Ramoss (visi - Madrides "Real"), Paulo Divala ("Juventus"), Kiljans Mbape ("Monaco"), Roberts Levandovskis (Minhenes "Bayern") un Zlatans Ibrahimovičs (Mančestras "United").

Ronaldu Rīgā no viesnīcas dodas uz treniņu

gallery icon

Balva iedibināta pirms sešiem gadiem. Divas reizes to ieguvuši Mesi (2011. un 2015.gadā) un Ronaldu (2014. un 2016.gadā), bet pa reizei - spānis Andress Injesta (2012.gadā) un francūzis Franks Riberī (2013.gadā).