foto: Evija Trifanova/LETA
LTV pagaidām nav ieinteresēta pārraidīt Rīgas "Dinamo" spēles
Rīgas "Dinamo" spēļu pārraidīšana joprojām paliks MTG paspārnē.
Hokejs
2017. gada 18. maijs, 20:09

LTV pagaidām nav ieinteresēta pārraidīt Rīgas "Dinamo" spēles

LETA

Latvijas Televīzijas (LTV) plānos pašlaik neietilpst nodoms pretendēt uz Latvijas hokeja vienības Rīgas "Dinamo" hokeja spēļu translācijas tiesību ieguvi, aģentūru LETA informēja LTV komunikācijas direktore Dace Jansone.

Šogad beidzas "MTG TV Latvia" 2015.gadā uz divām sezonām noslēgtais līgums ar Kontinentālo hokeja līgu par Rīgas "Dinamo" spēļu translēšanu televīzijā. Vienošanās ietvaros TV6 un TV5 pārraidīja mājas spēles, bet izbraukuma mačus varēja vērot "Viasat Sport Baltic" programmā.

Taujāta, vai līdz ar Pasaules čempionāta hokejā translācijas ieguvi nākamajiem sešiem gadiem LTV plāno iegūt arī Rīgas "Dinamo" hokeja spēļu translācijas tiesības, Jansone sacīja, ka pašlaik šādu plānu nav.

Savukārt "Viasat" pārstāve Līna Kārkliņa uz jautājumu par plāniem iegūt Rīgas "Dinamo" spēļu translācijas tiesības aģentūrai LETA iepriekš norādīja, ka viņa pašlaik atbildi nevar sniegt, jo uzņēmuma nākotnes plāni ir stratēģisks komercnoslēpums.

Kā ziņots, "Lattelecom" un LTV ieguvusi tiesības nākamos sešus gadus pārraidīt pasaules čempionātu hokejā.

"Lattelecom" un LTV pārraides tiesības nodrošina vienošanās ar Starptautiskās Hokeja federācijas pasaules čempionāta hokejā ekskluzīvo mediju un mārketinga partneri "Infront Sports & Media". Vienošanās paredz pārraides tiesības no 2018.gada čempionāta, kas norisināsies Dānijā, līdz pat 2023. gadam.

Tiesības uz pasaules čempionāta spēļu pārraidīšanu Latvijā MTG grupai piederēja kopš 1999.gada.