foto: Reuters/Scanpix/LETA
Sprādzienos cietušais Dortmundes "Borussia" futbolists Bartra atsācis treniņus
Spāņu futbola aizsargs Marks Bartra atgriezies treniņos.
Futbols
2017. gada 11. maijs, 15:40

Sprādzienos cietušais Dortmundes "Borussia" futbolists Bartra atsācis treniņus

LETA

Spāņu futbola aizsargs Marks Bartra no Vācijas kluba Dortmundes "Borussia", kuram aprīlī notikušajos sprādzienos tika lauzta rokas locītava, atgriezies treniņos, pavēstījis klubs.

Jau ziņots, ka pirms 11.aprīlī gaidāmās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmās spēles mājinieku komandas "Borussia" autobuss cieta trīs sprādzienos, kā rezultātā mačs tika pārcelts dienu vēlāk. Visnopietnākās traumas šajā negadījumā cieta 26 gadus vecais Bartra, kuram slimnīcā tika veikta labās rokas locītavas operācija.

"Labas ziņas. Aizsargs Bartra ir atkal komandas treniņos tieši 29 dienas pēc operācijas veikšanas rokai, kas tika traumēta sprādzienos," trešdien pavēstīja klubs.

Bartras roka tika traumēta pēc tam, kad tā trīs sprādzienu laikā cieta no autobusa stikla lauskām.

Pēc sprādzieniem pārceltajā mačā "Borussia" savā laukumā ar 2:3 piekāpās Francijas komandai "Monaco", bet atbildes cīņā cieta neveiksmi ar 1:3, divu spēļu summā ciešot zaudējumu un izstājoties no UEFA Čempionu līgas turnīra.

Pēc uzbrukuma Dortmundes "Borussia" autobusam tika aizturēts 28 gadus vecs Krievijas un Vācijas pilsonis Sergejs V, kurš uzbrukumu sarīkojis finansiālu apsvērumu vadīts un nav saistīts ar ekstrēmistiem.