foto: EPA
NBA basketbolistu Lieldienās satriec ļoti sāpīga ziņa par ģimeni
Bostonas “Celtics” basketbolists Aizija Tomass.
Basketbols
2017. gada 16. aprīlis, 10:54

NBA basketbolistu Lieldienās satriec ļoti sāpīga ziņa par ģimeni

Kasjauns.lv

NBA kluba Bostonas “Celtics” zvaigzni Aiziju Tomasu Lieldienu sestdienā, tieši pirms NBA izslēgšanas spēļu sākuma, piemeklējusi ģimenes traģēdija. Autoavārijā gājusi bojā basketbolista jaunākā māsa.

22 gadus vecā Čaina Tomasa avārijā iekļuva sestdien no rīta. Pēc pašreizējām ziņām, viņa nav lietojusi drošības jostu un gājusi bojā notikuma vietā.

Tomass par notikušo uzzināja vakar pēcpusdienas treniņa laikā, kad intervijas laikā ar žurnālistiem pēkšņi sportistu iztraucēja steidzams telefona zvans.

Basketbolistam jau šonakt ir jāiziet laukumā NBA izslēgšanas spēlēs, kad “Celtics” tiksies ar Čikāgas “Bulls”. Kā presei pastāstīja Tomasa tēvs, basketbolists vēl nezina, kad varēs apciemot ģimeni.

Aizija Tomasa emocijas pirms spēles un treniņā. Zīmīgi, ka viens no šīs sezonas rezultatīvākajiem NBA spēlētājiem un īsākais basketbolists līgā (175 centimetri) spēja savākties uz maču un pamanījās gūt 33 punktus, izcīnīt piecas atlēkušās bumbas un atdot sešas rezultatīvas piespēles, tomēr tas neglāba "Celtics" no zaudējuma pirmajā izslēgšanas spēlē savā laukumā ar 106:102 Čikāgas "Bulls" komandai.

“Celtics” spēlētājam un viņa ģimenei līdzjūtību jau izteicis ne vien viņa klubs, bet arī fani, NBA spēlētāji un arī līgas komisārs.