foto: Syracuse.com
Kurš populārāks - Gudļevskis vai "Dvīnes"? Latvijas popzvaigznēm Ņujorkā uztic dziedāt Kanādas himnu
Visiem trim: Kristeram Gudļevskim, viņa sievai Anastasijai Drozdovičai (pa labi) un viņas māsai Katrīnai Drozdovičai piektdien Sirakjūsā būs ļoti atbildīgi uzdevumi.
Sporta zvaigznes
2017. gada 29. marts, 11:59

Kurš populārāks - Gudļevskis vai "Dvīnes"? Latvijas popzvaigznēm Ņujorkā uztic dziedāt Kanādas himnu

Kasjauns.lv

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš šobīd pārstāv Ziemeļamerikas otras spēcīgākās līgas Amerikas hokeja līgas (AHL) klubu Sirakjūsas "Crunch" pēdējā laikā ir izcēlies arī muzikāliem priekšnesumiem. To, visticamāk, ir ietekmējis fakts, ka sportista sieva ir dueta "Dvīnes" viena no solistēm Anastasija Drozdoviča, kura kopā ar savu māsu Katrīnu piedzīvos ļoti atbildīgu priekšnesumu Ziemeļamerikā.

Anastasija un Kristers apprecējās pagājušajā vasarā, bet pēdējā laikā Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Tampabejas "Lightning" sistēmā spēlējošais hokeja vārtsargs arvien biežāk publisko savus muzikālos priekšnesumus kopā ar komandas biedriem.

"Crunch" komanda ir bāzēta Ņujorkas štata pilsētā Sirakjūsās un nākamo mājas spēli piektdien aizvadīs pret Toronto "Marlies" komandu. Šis mačs būs, īpašs jo spēles pārtraukumos tiks godināti kara veterāni un pieminēti kritušie. Kā jau ierasts, pirms katras AHL spēles tiek atskaņotas gan ASV, gan Kanādas himnas, un, kā vēsta "Crunch" vienības mājaslapa, šoreiz Kanādas himnas izpildīšana uzticēta māsām Drozdovičām.

Pirms pāris nedēļām "Crunch" komanda publicēja video, kurā vairāki vienības hokejisti, tostarp Kristers Gudļevskis, izpilda popielas priekšnesumu Patrika Hernandeza dziesmai "Born to Be Alive". Kā portālam Syracuse.com pastāstāstīja Anastasija, pirms Kristera skatuves performances viņa savam vīram atgādinājusi, ka ir estrādes māksliniece: "Nepievil mani! Tu esi precējies ar mūziķi. Tu nedrīksti mani pievilt." Pēc Anas domām, Kristers, to arī nav izdarījis. "Es domāju, ka viņš bija lielisks tajā video. Viņš darīja visu, ko spēj. Viņš bija praktiski kā mājās. Kad labāk iepazīst Kristeru, viņš atveras un kļūst daudz atklātāks un patiesāks nekā, ja tu komunicē ar viņu grupā. Viņš ir smieklīgs, daudz smejas - viņš tāda veida cilvēks."

ASV medijs sarunā ar Anastasiju secina, ka viņa kopā ar māsu Latvijā ir ievērojamas skatuves mākslinieces un uzdod jautājumu, kuru cilvēki vairāk atpazīst viņu vai Kristeru: "Vīrieši virs 25 gadiem noteikti vairāk atpazīst Kristeru, bet pusaudži un meitenes labāk zina grupu "Dvīnes"."

Grupas "Dvīnes" skaņdarbs "Set it on Fire"

"Dvīnēm" nozīmīgajā priekšnesumā Gudļevskis, protams, nevarēs piedalīties vai pat atbalstīt savu dzīvesbiedri un viņas māsu, jo gatavosies spēlei, bet varbūt pat, ka tā ir labāk.

Kā medijam atklāj Katrīna, hokejistam ir visai pašvaki ar dziesmu tekstu iegaumēšanu: "Viņš nezina dziesmas. Viņš izdomā pats savas, jo nespēj iemācīties vārdus."

Gudļevskis trenējas, lai atkal spēlētu NHL

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš šovasara pagarināja līgumu ar NHL klubu Tampabejas "Lightning" nopietni trenējas kādreizējās Latvijas valstsvienības ...

gallery icon

Latvijas izlases vārtsargs tam pillnībā piekrīt, apgalvojot, ka viņa dziedāšana ir vairāk kā joks, jo tā viņam pagalam nepadodas.

Tiesa, Kristers pirms pāris gadiem "Crunch" komandas pasākumā dziedāja Latvijas himnu. Jāpiekrīt viedoklim, ka vārtu sargāšana Gudļevskim noteikti padodas labāk nekā dziedāšana.

Savukārt Ana aizstāv savu vīru, ar kuru apprecējās pagājušajā vasarā, sakot, ka mājās bez skatītāju klātbūtnes viņš dziedot daudz drošāk un daudz labāk, turklāt viņai ļoti patīkot dzīvesbiedra balss.

Anastasija ASV medijam atklājusi arī to, kāds bijis pirmais randiņš ar Kristeru. Abu iepazīstinājusi māsa ar savu draugu, kurš arī ir hokejists, bet pirmais kopīgais vakars tika pavadīts kinoteātrī, skatoties filmu "Tors".