foto: EPA/LETA
Peineram 7 punkti, PAOK atspēlējas un uzvar
Peiners nospēlēja 31 minūti un 51 sekundi, kuru laikā grozā raidīja trīs no četriem divpunktu metieniem un vienu no četriem soda metieniem, bet vienīgais viņa izpildītais tālmetiens lidoja garām.
Basketbols
2017. gada 25. marts, 22:14

Peineram 7 punkti, PAOK atspēlējas un uzvar

LETA

Latvijas basketbolists Žanis Peiners sestdien guva septiņus punktus un palīdzēja Saloniku PAOK komandai Grieķijas čempionāta mačā ar rezultātu 78:75 (20:24, 20:19, 9:19, 29:13) mājās pieveikt Patras "Promitheas" spēlētājus.

Peiners šajā mačā nospēlēja 31 minūti un 51 sekundi, kuru laikā grozā raidīja trīs no četriem divpunktu metieniem un vienu no četriem soda metieniem, bet vienīgais viņa izpildītais tālmetiens lidoja garām.

Tāpat latvieša rēķinā bija četras atlēkušās bumbas, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi un divas piezīmes.

PAOK rindās rezultatīvākais basketbolists bija 18 punktus sametušais Teds Makfedens.

Grieķijas čempionāta vadībā ar 21 uzvaru 22 spēlēs ir ULEB Eirolīgas komandas Pireju "Olympiacos" un Atēnu "Panathinaikos Superfoods", bet PAOK vienība ar 13 panākumiem 23 cīņās atrodas ceturtajā pozīcijā.

Šomēnes PAOK cieta zaudējumu Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Spānijas klubu Tenerifes "Iberostar", noslēdzot savu Eirokausu sezonu.

PAOK komanda pagājušajā sezonā Grieķijas čempionātā izcīnīja piekto vietu regulārajā turnīrā, bet "play-off" piedzīvoja zaudējumu ceturtdaļfinālā. Sezonu ilgu līgumu ar Peineru vienība noslēdza pērn jūlijā, bet sezonas laikā sportists atklāja, ka norisinās sarunas par līguma pagarināšanu.