foto: Publicitātes foto
Sestdien Mārupē gaidāmi īsti basketbola svētki
Tiekamies jau sestdien Mārupes sporta centrā.
Basketbols
2017. gada 23. marts, 11:54

Sestdien Mārupē gaidāmi īsti basketbola svētki

Kasjauns.lv

Latvijas basketbola līgas 2. divīzijas komanda "Sporta centrs Mārupe" 25. martā plkst. 17:30 aizvadīs astotdaļfināla mājas spēli Mārupes Sporta centrā pret BK "Saldus". Kā portālu Kasjauns.lv informēja pasākuma organizatori, šajā mačā tiks sagādāti īsti basketbola svētki gan pieredzējušiem basketbola faniem, gan jaunajai paaudzei.

Mārupes un Saldus basketbola komandas pērn spēkojās LBL 2 finālā, kad sērijā līdz trim uzvarām veiksmīgāki izrādījās saldenieki. Šogad abas vienības tiekas jau astotdaļfinālā un Mārupes spēlētāji ir nobrieduši revanšam. Sērijas pirmajā mačā Saldū MSC basketbolisti izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 91:59, tomēr, atceroties pagājušās sezonas spēļu gaitu un zinot Saldus komandas sīkstumu, vēl nekas nav izšķirts.

Mārupes basketbola komanda ir zināma kā sīksta vienība ar augstiem mērķiem un lielu entuziasmu gan no spēlētāju, gan treneru puses. Komandas kodolu veido mārupieši, kuriem palīgā pieaicināti spēlētāji no Rīgas un citām pilsētām.

Pasākuma mērķis ir popularizēt basketbolu, sportu un veselīgu dzīvesveidu Mārupes novadā. Pēdējos gados Mārupes novads ir krietni attīstījies: uz dzīvi tur pārvācies liels skaits jauno ģimeņu ar bērniem. Ar šādām aktivitātēm rīkotāji cer radīt pastiprinātu interesi par sportu un attīstīt to vēl aktīvāk reģionā.

Spēles laikā basketbola zālē tiks nodrošināta izcila izslēgšanas maču atmosfēra: būs pasākuma vadītājs, spēles starplaikos līdzjutējus izklaidēs dažādas jauniešu un bērnu deju grupas, tiks rīkoti skatītāju konkursi, bet par muzikālo noskaņu rūpēsies pazīstamais dīdžejs - DJ Kress.

Pasākumā jaunākajiem apmeklētājiem būs sagatavots īpašs pārsteigums talismana personā, bet par to jūs uzzināsiet vien ierodoties uz pasākumu!

Ieeja pasākumā bez maksas, tāpēc visi aicināti 25. marta pievakarē radīt basketbola svētkus kopā.

Vai Tu zini kur ir Mārupe?