Kristaps Porziņģis mudina jauniešus sportot un ticēt saviem spēkiem. FOTO
Porziņģis: "Man patīk būt kopā ar jauniešiem, kas mīl sportu un basketbolu. Viņi ir pilni ar brīnišķīgu enerģiju. Es aicinu arī citus jauniešus nodarboties ar sportu, trenēties un noticēt saviem spēkiem, nepadoties pie pirmajām grūtībām un īstenot lielas lietas."
Sporta zvaigznes
2016. gada 5. jūnijs, 19:41

Kristaps Porziņģis mudina jauniešus sportot un ticēt saviem spēkiem. FOTO

Jauns.lv

Šodien bankas "Citadele" rīkotajā fanu pasākumā vienīgais Latvijas NBA basketbolists Kristaps Porziņģis Rīgā tikās ar 250 jauniešiem no 41 Latvijas pilsētas un mudināja viņus nodarboties ar sportu, informēja bankas pārstāvji.

"Man patīk būt kopā ar jauniešiem, kas mīl sportu un basketbolu. Viņi ir pilni ar brīnišķīgu enerģiju. Es aicinu arī citus jauniešus nodarboties ar sportu, trenēties un noticēt saviem spēkiem, nepadoties pie pirmajām grūtībām un īstenot lielas lietas," teica Porziņģis.

Olimpiskā sporta centra basketbola zālē pulcējās 10 līdz 14 gadus veci zēni un meitenes no dažādām sporta skolām un basketbola klubiem. Jauniešiem bija iespēja dzirdēt Porziņģa stāstīto par viņa gaidām ASV, uzdot jautājumus, saspēlēties ar viņu un kopā nofotografēties.

Šī gada sākumā "New York Knicks" komandā spēlējošais Porziņģis un banka "Citadele" uzsāka sadarbību. Porziņģis ir "Citadeles" zīmola vēstnieks, un sadarbības mērķis ir iedvesmot Latvijas iedzīvotājus attīstībai un sasniegumiem. Porziņģa tikšanās ar jaunajiem basketbolistiem ir pirmā lielākā aktivitāte bankas un sportista sadarbības ietvaros.

 


LETA/Foto: Ieva Lūka/LETA