Dešāns izlases bāzē futbolistiem pēc pusnakts licis pamest atpūtas telpu
Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešāns.
2016. gada 7. jūnijs, 21:19

Dešāns izlases bāzē futbolistiem pēc pusnakts licis pamest atpūtas telpu

Jauns.lv

Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešāns valstsvienības spēlētājiem, kuri gatavojas Eiropas čempionāta finālturnīram, komandas bāzē nav ļāvis pēc pusnakts palikt atpūtas telpā, atklāja uzbrucējs Olivjē Žirū.

Eiropas čempionāta finālturnīrs Francijā notiks no 10.jūnija līdz 10.jūlijam, bet mājinieki sacensību laikā apmetīsies netālu no galvaspilsētas Parīzes.

"Viņš (Dešāns) nevēlas nekādu mūziku pēc pusnakts, līdz ar to futbolistiem vajadzēja pamest atpūtas istabu," radio "Europe 1" teica Žirū.

Kā stāsta Žirū, atpūtas istaba ir vieta, kur futbolisti var veltīt sev nedaudz laika brīvajos brīžos.

"Mēs parasti pēc vakariņām dodamies uz turieni, lai atpūstos. Tur ir dīdžeja galdiņš mūzikai, galda teniss, "pinball" spēle un galda futbols," stāstīja Žirū.

Pagājušajā nedēļā Francijas izlasei dienvidrietumu pilsētā Biaricā notika nometne, kurā futbolisti vairāk nekā 10 000 skatītāju klātbūtnē aizvadīja treniņus.

Gaidāmajā Eiropas čempionāta finālturnīrā Francija spēlēs vienā apakšgrupā ar Rumāniju, Albāniju un Šveici.

Francijas futbola izlase gaidāmajā finālturnīrā piedalīsies bez abiem šantažēšanas skandālā iepītajiem uzbrucējiem Karima Benzemā un pussarga Matjē Valbuenā. Abi šie futbolisti pērn bija iesaistīti šantažēšanas skandālā, kurā no Valbuenā tika pieprasīti aptuveni 150 000 eiro, lai netiktu izplatīts seksuāla rakstura video, kurā viņš redzams.

Tikmēr sastāvā iekļauti šosezon ļoti sekmīgi spēlējošie uzbrucēji Žirū un UEFA Čempionu līgas finālists Madrides "Atletico" rindās Antuāns Grīzmans, kuri varētu būt bīstams drauds jebkurai aizsardzībai. Tāpat sastāvā iekļuvis Mančestras "United" uzbrucējs Entonijs Marsiāls un Anglijas čempiones Lesteras "City" pussargs N'Golo Kantē.

Savainojumu dēļ Francijas izlasei nevarēs palīdzēt aizsargi Žeremī Matjē un Rafels Varāns, kuri attiecīgi pārstāv Spānijas klubus "Barcelona" un UEFA Čempionu līgas trofejas ieguvēju Madrides "Real", kā arī Marseļas "Olympique" pussargs Lasana Diarā.

LETA/Foto: Vida Press