Latvijas hokejista Jasa kāzās 200 viesi un uzstājas pat slavens Krievijas komiķis
Latvijas izlases hokejista Koba Jasa sieviņa izredzētā ir 20 gadus vecā Vitālija. Viņa LU studē vadību zinības, savulaik trenējusies peldēšanā, patīk gleznot un spēlēt klavieres.
Sporta zvaigznes
2016. gada 10. jūnijs, 14:45

Latvijas hokejista Jasa kāzās 200 viesi un uzstājas pat slavens Krievijas komiķis

Jauns.lv

Apprecējies 26 gadus vecais Latvijas izlases hokejists Koba Jass, kurš par sievu apņēma savu draudzeni, 20 gadus veco Latvijas Universitātes studenti Vitāliju Muhinu. Kāzas notika 5. jūnijā, Jūrmalas restorānā “36. līnija” un svinētas ar pamatīgu vērienu.

Portāls la.lv vēsta, ka kāzas svinējuši 210 viesi, starp kuriem bija daudzi Latvijā pazīstami hokejisti - Ronalds Ķēniņš, Oskars Bārtulis, Gunārs Skvorcovs, Miks Indrašis, Maksims Širokovs, Aleksandrs Ņiživijs, Vitālijs Pavlovs, Māris Jass un citi. Savukārt vedējtēvs bija bijušais hokejists, Kobas onkulis Mareks Jass, bet vedējmāte – Vitālijas labākā draudzene Valērija.

Viesus izklaidējuši mūziķi Intars Busulis un Jānis Stībelis, kā arī populārais Krievijas komiķis Aleksandrs Reva, kura honorārs par kāzu vadīšanu, kā vēsta Krievijas prese, ir 2 100 000 rubļu jeb mazliet vairāk par 28 000 eiro. Viņš gan šoreiz nebija Koba Jasa kāzu vadītājs, bet uzstājās ar pāris jautriem numuriem, pēc kā kāzu viesi pamatīgi atraisījās un bijuši stāvā sajūsmā.

“Neviens nezināja, ka viņš būs, tas tika glabāts noslēpumā. Revas uzaicināšana vairāk bija sievas vecāku iniciatīva,” la.lv atklāj Jass, sakot, ka viņš ar draudzeni, ar kuru iepazinies pirms četriem gadiem, sarakstījušies un gredzenus mijuši dzimtsarakstu nodaļā, bet baznīcā viņi laulāsies pēc gada Gruzijā, kur Koba ir kristīts un kur dzīvo daudzi viņa radi.

Kasjauns.lv/Foto: Instagram.com (no Vitālijas Muhinas arhīva), facebook.com, AFP/LETA