Girgensons tusē Bībera koncertā, Porziņģis kursē pa sarkano paklāju. FOTO
Kamēr Kristaps Porziņģis ar kolēģi Karmelo Entoniju šiverē pa sarkano paklāju, Zemgus Girgensons ar dāmām klausās mūziku.
Sporta zvaigznes
2016. gada 15. jūlijs, 04:42

Girgensons tusē Bībera koncertā, Porziņģis kursē pa sarkano paklāju. FOTO

Jauns.lv

Latvijas sportisti, kuri iztiku pelna Ziemeļamerikas profesionālajās līgās – basketbolists Kristaps Porziņģis un hokejists Zemgus Girgensons – jau devušies uz savām mītnesvietām okeāna viņā krastā, kur itin laiski vada dzīvi un, iespējams, arī trenējas.

Latviešu pārstāvis Nacionālajā Hokeja līgā – Bufalo „Sabres” uzbrucējs Zemgus Girgensons sociālajos tīklos padalījies ar foto, kur kopā ar savu mīļoto meiteni Ketiju Salivanu un vēl trim draudzenēm kādu vakaru jestri pavadījis meitenīšu mīluļa, kanādiešu mūziķa Džastina Bībera koncertā.

Savukārt NBA kluba Ņujorkas „Knicks” cīnītājs Kristaps Porziņģis sociālajos tīklos padalījies ar foto, kur redzams kopā ar komandas biedru Karmelo Entoniju, apmeklējot prestižo „ESPY Awards” sporta balvas pasniegšanas ceremoniju. Šo ceremoniju apmeklē ne tikai sportisti, bet arī daudzu citu jomu izcilākie pārstāvji un uz to ļaudis, protams, dodas pa sarkano paklāju.

Kasjauns.lv / Foto: Instagram