Krištianu Ronaldu lakstojas ar "belfiju" karalieni. FOTO
Slavenais futbolists Krištianu Ronaldu draiskojās pie baseina ar fitnesa modeli Kasandru Deivisu, kura „Intagram” blogā ir nekronēta „belfiju” – pēcpuses fotogrāfiju – karaliene.
Sporta zvaigznes
2016. gada 4. augusts, 18:07

Krištianu Ronaldu lakstojas ar "belfiju" karalieni. FOTO

Jauns.lv

Pēc tam, kad šā gada jūlijā portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu (31) savas valsts komandai palīdzēja izcīnīt Eiropas čempionu titulu, sportista vārds saistīts ar neskaitāmām daiļavām. Nesen viņš pie baseina manīts ar kādu gaišmati. Noskaidrots, kas viņa ir!

Nesen kā portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu manīts atpūšamies pie baseina Maiami, kādas iepriekš kopā ar viņu neredzētas gaišmates sabiedrībā. Par to, ka viņi nav „tikai draugi” liecināja tas, ka abi guļot blakus uz zviļņa gan apskāvās un maigojās, gan veltīja viens otram bučiņas.

Noskaidrojies, ka gaišmate, kuras kompānijā sportists baudīja atpūtu pie baseina ir fitnesa modele Kasandra Deivisa.

Pārim pie baseinā piebiedrojās vēl kāda daiļā dzimuma pārstāve, taču tas netraucēja Ronaldu un Deivisai paust simpātijas vienam pret otru.

Sešus gadus vecā Krištianu juniora (ģimenē dēvēta par Krištianinjo) tēvs pēdējā laikā izbauda vecpuiša dzīvi bez nopietnām attiecībām, taču raugoties uz to, kā viņš izturējās pret Kasandru, iespējams, ka jauns romāns nav aiz kalniem.

Pēc atpūtas pie baseina, Ronaldu deviņu cilvēku pavadībā apmeklēja restorānu „Seaspice”. Arr viņiem bija arī sportista jaunā simpātija.

Interneta portāla TMZ veidotāji simpātiskajā gaišmatē atpazinuši sociālās saziņas vietnē „Instagram” popularitāti iemantojušo Kasandru, kura saviem sekotājiem bieži atrāda pikantas „belfiju” (pēcpuses attēlu) bildītes un seksīgas vingrošanas video. Floridā dzīvojošajai fitnesa modelei ir vairāk nekā 500 000 „Instagram” bloga sekotāju.

Kasandra Deivisa ir ieguvusi maģistra grādu uzņēmējdarbībā Floridas universitātē un strādā mārketinga jomā.

Pagaidām nav zināms, kā pāris iepazinies. Vēl pavisam nesen Ronaldu bija redzēts kopā ar meksikāņu aktrisi Eizu Gonzalesu. Pēdējās nopietnās attiecības sportistam bija ar krievu izcelsmes modeli Irinu Šaiku. Pēc piecu gadu kopābūšanas pāris izšķīrās aizvadītajā gadā. Kopš tā laika Ronaldu vārds bijis saistīts ar virkni dažādu daiļavu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram