Vācijas karogi, godinot bojā gājušo treneri, otrdien olimpiskajos objektos nolaisti pusmastā
Trenerim tika veikta operācija, taču pirmdien viņa dzīvība izdzisa.
2016. gada 16. augusts, 11:35

Vācijas karogi, godinot bojā gājušo treneri, otrdien olimpiskajos objektos nolaisti pusmastā

Jauns.lv

Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs otrdien visos olimpiskajos objektos pusmastā būs nolaisti Vācijas karogi, tādējādi godinot autoavārijā bojā gājušo šīs valsts treneri.

Jau ziņots, ka pirmdien Riodežaneiro nomira Vācijas airēšanas slaloma treneris Štefans Hence, kurš olimpisko spēļu mājvietā ceturtdien smagi cieta ceļu satiksmes negadījumā.

Hence avārijā iekļuva braucot ar taksi, gūstot smagas galvas traumas, jo automašīna ietriecās aizsargbarjerā. Trenerim tika veikta operācija, taču pirmdien viņa dzīvība izdzisa.

Godinot treneri un savulaik veiksmīgu sportistu, kā arī solidarizējoties ar Vācijas olimpisko komandu, organizatori paziņoja, ka otrdien visi Vācijas karogi olimpiskajos objektos tiks nolaisti pusmastā.

Mašīnā Hence atradās kopā ar vēl vienu Vācijas komandas dalībnieku Kristiānu Kīdingu, taču viņš avārijā guva vieglus ievainojumus un ātri tika izlaists no slimnīcas.

Hence 2004.gada olimpiskajās spēlēs Atēnās tika pie sudraba godalgas kanoe slalomā divniekiem, bet gadu pirms tam viņš tika kronēts par pasaules čempionu.


LETA / Foto: EPA/Scanpix/LETA