Ikauniece-Admidiņa: "Kopš sacensību beigām treneris Austrups ir komunicējis tikai ar medijiem"
"Man šī izveidojusies situācija un komentāri no trenera puses ir neizprotami un ir nepatīkams pārsteigums. Savstarpējā saruna mums nav notikusi," pauda Ikauniece-Admidiņa.
Citi sporta veidi
2016. gada 17. augusts, 21:24

Ikauniece-Admidiņa: "Kopš sacensību beigām treneris Austrups ir komunicējis tikai ar medijiem"

Jauns.lv

Latvijas septiņcīņas sportistes Lauras Ikaunieces-Admidiņas treneris Andis Austrups pēc Riodežaneiro olimpisko spēļu septiņcīņas sacensību beigām ir komunicējis tikai ar masu medijiem, bet ne ar pašu atlēti, pauda Ikauniece-Admidiņa.

Jau vēstīts, ka Ikauniece-Admidiņa pagājušajā nedēļā Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs izcīnīja ceturto vietu, bet nedaudz vēlāk parādījās informācija, ka nolemts pārtraukt viņas sadarbību ar ilggadējo treneri Austrupu. To pats speciālists norādīja arī savā sociālā tīkla "Facebook" profilā, kamēr sportiste otrdien, atgriežoties Latvijā, vēl nemācēja skaidri atbildēt par abu turpmāko sadarbību.

"Man šī izveidojusies situācija un komentāri no trenera puses ir neizprotami un ir nepatīkams pārsteigums. Savstarpējā saruna mums nav notikusi. Kopš Riodežaneiro olimpisko spēļu sacensību finiša viņš ir komunicējis tikai ar masu medijiem," izteicās Ikauniece-Admidiņa. "Man ir neizprotami daudzi viņa izteikumi saistībā ar mūsu kopīgi veikto darbu, kam es nevaru piekrist. Es vēlos pati izprast radušos situāciju, trenera skaļos izteikumus. Līdzko man pašai būs atbildes uz daudziem jautājumiem saistībā ar mūsu profesionālajām attiecībām, es noteikti informēšu sabiedrību."

"Pateicos visiem atbalstītājiem par laba vēlējumiem. Tagad mana prioritāte ir atpūta, veselības sakārtošana un laiks ģimenei," sacīja Latvijas labākā septiņcīņas sportiste.

Savukārt Austrups trešdien  apstiprināja, ka sadarbību viņš ar Ikaunieci-Admidiņu ir noslēdzis, tāpēc tagad koncentrēsies darbam ar gados jaunajiem sportistiem.

Ikauniece-Admidiņa Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, spītējot savainojumiem, izcīnīja ceturto vietu, turklāt par nieka pieciem punktiem atpalika no pašai piederošā Latvijas rekorda. Savukārt no bronzas medaļas Ikaunieci-Admidiņu šķīra 36 punkti.

Sportiste piedalījās arī 2012.gada Londonas olimpiskajās spēlēs, kad ar atkārtotu Latvijas rekordu viņa izcīnīja devīto vietu. Pēdējā pusotra gada laikā sportiste valsts rekordu labojusi četras reizes.


LETA / Foto: Ieva Lūka/LETA

Tēmas