Olimpiskās leģendas Maikla Felpsa mājā mazs, bet glīts baseins. FOTO
Māju Arizonā peldētājs Maikls Felpss iegādājās pērnā gada nogalē, kad abi ar līgavu Nikolu vēl tikai gaidīja pirmdzimto. Mazulis pasaulē nāca šā gada maijā.
Sporta zvaigznes
2016. gada 29. augusts, 08:34

Olimpiskās leģendas Maikla Felpsa mājā mazs, bet glīts baseins. FOTO

Jauns.lv

Slavenais peldētājs Maikls Feplss (31), kuru pelnīti dēvē par olimpisko leģendu, iztērējis 2.5 miljonus ASV dolāru par māju Arizonā.

Amerikāņu sportists Maikls Felpss iegādājies 558 kvadrātmetru lielu māju Arizonas štatā ASV. Šajā glaunajā īpašumā ir piecas guļamistabas un sešas vannasistabas. Mājā ierīkotas četras kamīna vietas, bet pie ēkas izbūvēts peldbaseins un labiekārtota atpūtas zona zem klajas debess.

Felpss šo māju iegādājās aizvadītā gada decembrī, tiklīdz bija pabeigta tās celtniecība. Peldētājs un viņa līgava, skaistumkonkursa „Mis Kalifornija” bijusī uzvarētāja Nikola Džonsone (31), mājā ievācās divas dienas pirms jaunā gada. Tolaik pāris vēl tikai gaidīja pasaulē ierodamies savu pirmdzimto. Dēliņš Būmers Roberts piedzima šā gada 5. maijā.

31 gadu vecais sportists piecu Olimpiāžu laikā izcīnījis 23 zeltus, trīs sudrabus un divas bronzas, kas viņu padara par visu laiku titulētāko olimpieti.

Pēc 2012.gada Londonas olimpiskajām spēlēm Felpss paziņoja par karjeras beigām, taču pēc pāris gadiem mainīja savas domas un uzstādīja mērķi piedalīties Riodežaneiro Olimpiādē.

Peldēšanas leģenda Felpss piepildījis baseinu ar meitenēm bikini

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press