Ar 180 kilogramiem uz muguras! Tā savai nākamajai cīņai gatavojas Mairis Briedis. VIDEO
Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis pie panākumiem tiek ļoti smagā ceļā.
Citi sporta veidi
2016. gada 30. augusts, 15:43

Ar 180 kilogramiem uz muguras! Tā savai nākamajai cīņai gatavojas Mairis Briedis. VIDEO

Jauns.lv

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis turpina gatavoties savai nākamai profesionālajai cīņai. Briedis Anglijas pilsētā Liverpūlē paredzētajam boksa mača gatavojas, trenējoties Ziepniekkalna "Mevi Gym" sporta zālē un dara to trenera Agra Freija uzraudzībā. Uzdevums Mairim nav no vieglākajiem - pietupieni ar 180 kilogramu smagu svaru stieni.

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis savu nākamo cīņu aizvadīs 15.oktobrī Anglijas pilsētā Liverpūlē, taču viņa nākamais pretinieks vēl nav zināms.

Brieža oktobrī gaidāmais duelis ietverts cīņu šovā, kur galvenais notikums būs mājinieka Tonija Beljū duelis pret amerikāni B.Dž. Floresu par Pasaules Boksa padomes (WBC) pasaules čempiona jostu pirmajā smagā svara (līdz 90,7 kg) kategorijā.

Beljū ir pašreizējais pasaules čempions šajā svara kategorijā, kamēr Briedis ir obligātais pretendents. Jebkurā gadījumā Latvijas bokserim līdz nākamā gada martam būs jāaizvada duelis par WBC titulu, neatkarīgi no Beljū un Floresa cīņas iznākuma.

Briedis par obligāto pretendentu uz WBC pasaules čempiona jostu kļuva maija vidū, kad Rīgā ar tehnisko nokautu pieveica Olanrevaju Durodolu no Nigērijas.

Pašlaik 31 gadu vecais Briedis karjeras laikā ir uzvarējis visās 20 profesionālajās cīņās, 17 gadījumos pretiniekus nokautējot.


Kasjauns.lv, LETA/Foto: Ieva Lūka/LETA