Porziņģa komandas biedram pavisam biedējoša brīvā laika izklaide. VIDEO
Kevins Serafins ir čūsku mīlis, kurš acīmredzami nebaidās arī no pavisam lieliem eksemplāriem.
Sporta zvaigznes
2016. gada 9. septembris, 13:52

Porziņģa komandas biedram pavisam biedējoša brīvā laika izklaide. VIDEO

Jauns.lv

Kristapa Porziņģa komandas biedram pagājušajā sezonā franču basketbolistam Kevinam Serafinam, kurš šo sezonu iesāks jau Indiānas "Pacers" sastāvā, patīk tiešām biedējošas lietas.

Serafins internetā publicējis video, kur mierīgi iegūlies milzīgu čūsku apskāvienos. 208 centimetrus garais un 126 kilogramus smagais centra spēlētājs ir īsts čūsku cienītājs, jo viņam tādas ir arī mājās. Iepriekš izskanējušas baumas, ka viens rāpulis no viņa mājas esot pazudis, bet informācijas par to, vai izdevies atrast to, vēlāk nav bijis.

Interesanti, ka Kevins Serafins pagājušajā sezonā bija viens no Porziņģa labākajiem draugiem komandā un palīdzēja latvietim iejusties NBA vidē. Pašam Serafinam gan sezona neizvērtās diez ko sekmīga, jo "Knicks" sastāvā viņš laukumā devās 48 spēlēs, kurās uz parketa vidēji pavadīja 11 minūtes, kuru laikā guva vidēji guva 3,9 punktus un izcīnīja 2,6 atlēkušās bumbas. Šie visi rādītāji ir krietni zem viņa visu sešu NBA karjeras sezonu vidējās statistikas. Iespējams, tieši neizteiksmīgās sezonas dēļ Serafinam neatradās vieta Francijas izlases sastāvā Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs un to kvalifikācija turnīrā iepriekš.

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press

Tēmas